akassedk.dk

Få hjælp til at finde den rette A-kasse

akassedk.dk

Fuld Beskrivelse


Akassedk gør det enkelt for dig at finde den rette a kasse. På firmaets hjemmeside listes de forskellige A-kasser op på let og overskuelig vis. Du kan sammenligne A-kasser på forsiden, du kan læse den vigtigste information om dem og hermed danne dig overblikket over, hvilken A-kasse der passer bedst til dig. Det er en tryg følelse at høre til det rette sted. Som medlem af den rette A-kasse finder du de fordele, som netop du kan få gavn af. Det er derfor essentielt, at du vælger den rette.

Masser af information

På Akassedk er hver enkelt A-kasse tilført en informationside, som siger noget om A-kassens sigte, og om hvad den kan tilbyde. På Magisternes A-kasse kan du eksempelvis læse, at A-kassen er for højtuddannede, og at man som medlem vil modtage rådgivning fra en akademiker fra eget fagområde. På FTF-A’s informationsside kan du læse, at A-kassen er for funktionærer, og du kan læse om de tilbud, der hos A-kassen findes for ledige. Du kan altså igennem informationssiderne hurtigt danne dig et overblik over A-kasserne og deres tilbud. Det er ligeledes let at sammenligne A-kasserne på Akassedk. På forsiden ses udvalgte A-kasser listet op side om side, og her er forskellige faktorer som eksempelvis pris sammenstillet. 

Den rette A-kasse findes til dig

Akassedk tror på, at den rette A-kasse findes til dig et sted derude, og de står klar på at hjælpe dig i jagten på denne. Ligegyldig hvilken baggrund du har, kan den rette A-kasse findes til dig – en A-kasse der henvender sig netop til din faglige profil, hvad end du er leder eller kunstner. Som udøvende kunstner har du for eksempel en fordel hos FTF-A, som har mange medlemmer indenfor de kunstneriske fag, og som derfor kender til udfordringerne i netop dit fag. Kategori