Dansklån.dk

Hurtige lån hos dansklån.dk

Dansklån.dk

Fuld Beskrivelse


Hos dansklån.dk er det hurtig og nemt selv at finde frem til hvor meget du kan låne. Det tager kun et kort øjeblik, og du har det lån du har brug for.

Det er meget fleksibelt og du kan låne op til 300.000 kvit og frit, og det er muligt at ordne det hele via internettet, uden først at aftale tid med en bankrådgiver.

Lån via internettet

Lån op til 300.000 kr. uden besvær

Nem online ansøgning

– du får vished inden 1 time.

Valgfri betalingsfri måned

–  én årlig betalingsfri måned.

Lav rente fra kun 9,9 procent

– vælg selv afbetaling inden for 24 – 72 måneder.

Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet

– du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til.

Udbetaling af lånet

– pengene er på din konto samme dag, eller senest dagen efter.

Lån via nettet

Med et online lån hos dansklån.dk foregår hele låneprocessen online. Det er derfor ikke nødvendigt at bestille tid ved en rådgiver og møde op i banken. Du skal heller ikke stilles til regnskab for hvad du vil bruge lånet til, og der er ingen krav om sikkerhed. Det er ubetinget en stor fordel at lånet kan foretags så hurtigt i forhold til tidligere tider og traditionelle banklån. Så er du i en situation, hvor du har et stort behov for hurtigt at skulle bruge en større sum penge i forbindelse med en pludselig opstået investering, er et online lån en rigtig god løsning. Med et internet lån har du alle muligheder for at realisere dine drømme i løbet af få øjeblikke, og pengene er på din konto i løbet af 1-2 hverdage, når låneansøgning er godkendt. En sikker og effektiv låneprocess.

Forbrugslån

Har du et akut opstået behov for lidt flere penge til forbrug, er der gode muligheder for det hos dansklån.dk. For eksempel kan du bruge forbrugslån, et godt alternativ til et traditionelt banklån. Vi har i dansklån,dk valgt at tilbyde en hurtig finansiering, så drømme og projekter ikke behøver at stå på stand by, det er bl.a. derfor vi har forbrugslån med hurtig udbetaling. Det er netop det der adskiller dansklån.dk fra andre banker og pengeinstitutter. Allerede i løbet af få dage efter du har foretaget din anmodning, har du pengene på din konto, og er i stand til at realisere dine fremtidsdrømme og projekter. Et kvarter efter har du endda svaret på din låneansøgning.

Der er mange der ofte står med et akut behov for ekstra penge, og med dansklån.dks forbrugsvenlige aftaler på internettet, er de fleste godt på vej. Det kan være i har behov for lidt ekstra finansiering til et forestående bryllup, en rund fødselsdag eller i går med tanker om et sommerhus. Dansklån.dk har ikke brug for at vide hvad i bruger lånet til, det er den hurtige udbetaling der er vigtig, så i kan komme i gang med at leve det liv i ønsker. Om det drejer sig om en mindre investering til en miniferie eller et til et større hus, så har dansklån,dk det der skal til for at i kommer i hus med jeres projekter nu og her.Kategori