Københavnsbegravelser.dk

Certificerede bedmænd sørger for god afsked

Københavnsbegravelser.dk

Fuld Beskrivelse


Københavns Begravelser yder dig fuld service i forbindelse med begravelse, bisættelse eller askespredning. På hjemmesiden er bestillingen af begravelsen gjort helt enkel – den foregår igennem 7 simple trin, der primært omhandler anmeldelsen af dødsfaldet. At du føler dig tryg har meget høj prioritet hos Københavns Begravelser, og hvis et hjemmebesøg tiltaler dig mere, kan dette ligeledes arrangeres. Hvis du vælger at benytte den online bestilling, bliver du efter registreringen af denne kontaktet af en lokal bedemand København. Du bliver altså tilknyttet en fast lokal bedemand, og I får i fællesskab de sidste detaljer på plads. Herefter tager bedemanden over, og du kan fokusere din energi på afskeden. 

Billig begravelse

På Københavns Begravelsers hjemmeside kan du let få et overblik over priser og produkter. Der er mange penge at spare ved at vælge Københavns Begravelser. På hjemmesiden er Københavns Begravelsers priser sammenlignet med andre net-bedemænd og lokale bedemænd. Der er også penge at spare ved at benytte den online bestilling. Ved at vælge denne løsning spares 5000 kroner. 

Certificerede bedemænd

At bedemanden yder dig fuld service betyder ikke, at du ikke kommer til at få nogen indflydelse på begravelsen eller bisættelsen. Bedemandens vigtigste rolle er at holde en tæt og tryg dialog med familien angående planlægningen af afskeden fra kapel eller kirke. Selve forløbet er altså meget personligt og foregår præcis, som det ville gøre hos den lokale bedemand – det er blot bestillingen, der foregår online, og du undværer altså det traditionelle hjemmebesøg. Københavns Begravelser benytter sig udelukkende af certificerede bedemænd, og dette er din garanti for en professionel og etisk forsvarlig håndtering af begravelsen. Bedemændene er certificerede efter både danske og internationale standarder. Kategori