Kostumebutikken.dk

Køb billige kostumer hos Kostumebutikken.dk

Kostumebutikken.dk

Fuld Beskrivelse


Kostumer er med til at sætte rammen om rigtigt mange sjove arrangmenter. Uanset om det er børnefødselsdagen eller 80´er festen for de voksne.

Hos Kostumebutikken.dk tilbyder vi et virkelig stort udvalg af forskellige kostumer. Uanset om du altid har drømt om at tage englevinger på og flyve ud i det blå, holde nissepigetema og tage i byen med veninderne eller lege cheerleader for kæresten med pompom´er under armen, så tilbyder vi kostumer der matcher dine ønsker.

Der er kostumer til enhver anledning

Om du er mand der elsker rollespil, kvinde der bare godt kan lide at klæde sig ud til festlige lejligheder eller barn der skal til fastelavn, så er vi overbeviste om at du vil kunne blive inspireret hos os.

Vi går op i sjove og anderledes kostumer til priser der er til at betale – også selvom kostumet blot skal bruges et par gange umiddelbart.

Vi har 28 forskellige kategorier der kan kigges igennem, og på baggrund af vores mange gode kundeanmeldelser på trustpilot indikerer det at vi rammer plet. Og det gør os naturligvis rigtigt glade, for vi er afhængige af glade kunder. Det er også derfor vi har en fast kundeservice, der nemt kan træffes på telefon mellem 9.00 – 16.00. Det er med til at skabe tryghed hos den enkelte kunde, og det er præcis et af vores nøgleord. Tryghed for kunden.

Gratis fragt og god service ved køb af kostumer

Køber du englevingerne, pompom´erne, nissepigekostumet eller nogle af vores mange andre kostumer for over 499,- tilbyder vi at levere kvit og frit. Gratis fragt der er til at forstå.

Yderligere har du 14 dages, både bytte- og returret, og vi gør en dyd ud af at levere inden for 2-3 hverdage.

Overblik over din egen historik

Hvis du opretter en ganske gratis konto hos os, får du mulighed for at tilgå en ønskeliste, hvor du kan lægge vores kostumer på. Udover det kan du tilgå din ordrehistorik, så du altid kan se hvad du har købt bagudrettet og hvad du godt kunne tænke dig fremadrettet. Det har vi valgt, at gøre for at skabe yderligere tryghed for vores kunder. Vi kan godt lide at spille med helt åbne kort, og det hjælper disse funktioner med til.

Flesibilitet er i højsædet ved køb af kostumer

Vi forsøger at skabe nogle trygge og fleksible rammer når du køber vores kostumer – eksempelvis vores omtalte englevinger eller nissepigekostume. Vi modtager mange forskellige betalingsmuligheder, lige fra dankort til mobilepay godkender vi.

Hvis du er interesseret i at modtage nyheder og tilbud på email, så har vi også et fast nyhedsbrev man kan tilmelde sig, selvfølgelig. Det er ganske frivilligt og man kan til enhver tid afmelde sig igen, naturligvis.

Er du mere til de sociale medier, har vi en Facebookside hvor vi, udover at lancere nye kostumer, også opdaterer vores følgere med nyheder om siden og andre spændende opdateringer.

Vi håber at I vil lade jer inspirere balndt vores 28 kostumekategorier, og har du spørgsmål, ris eller ros er du altid meget velkommen til kontakte os. Vi gør et stort nummer ud af at lytte til vores kunders behov og ønsker, og dermed tilpasse vores service jer alle.

God fornøjelse!Kategori