Kursuscenter-jylland.dk

Find et konferencecenter i Jylland

Kursuscenter-jylland.dk

Fuld Beskrivelse


Forestil dig en konference på det smukke Hotel Vejlefjord omgivet af bøgetræer og med beliggenhed lige ned til fjorden. Eller en konference afhold i Legolands konferencelokaler, hvor der er fokus på kreativitet og leg. Ligegyldig hvilke rammer du forestiller dig, at din konference i Jylland skal afholdes i, kan Kursuscenter Jylland med sikkerhed hjælpe dig med at finde de lokaler, der matcher netop din konference. Kataloget over konferencecentre rummer mange muligheder, hvad angår atmosfære, belligenhed og kapacitet. 

Find de rette rammer

I Kursuscenter Jyllands katalog kan du med sikkerhed finde et konferencecenter, der falder i din smag. Alle lokaler sikrer deltagerne en oplevelse i sig selv, og konferencecentrene tilbyder endvidere særlige oplevelser, som dine konferencegæster kan få stor glæde af. Hos Vejlesøhus Hotel og Konferencecenter kan gæsterne eksempelvis på egen hånd eller med en dyrepasser gå på opdagelse i det nærliggende akvarium og dyrepark. På Hotel Vejlefjord indbyder de smukke omgivelser til fysiske aktiviteter, når der er brug for en pause fra læring. Omgivelserne med strand og skov og den smukke udsigt fra lokalerne giver fornyet energi. Man kan efter de lange konferencedage slappe af i centerets termiske bade, som byder på både koldt og varmt vand samt dampbade og saunaer. Her stresser man fuldstændig af og tænker over dagens mange input.

Det bedste udgangpunkt for vidensudveksling

Smukke omgivelser er ikke alt, Kursuscenter Jylland kan tilbyde dig. Konferencecentrene, du finder i kataloget, har ikke blot fokus på lækre rammer, men også en dybdegående viden omkring, hvordan en konference afholdes på bedst mulig vis. Der skal være fokus på proces og læring, for at konferencegæsterne kan få fuldt udbytte. I Legolands konferencecenter er der eksempelvis lagt vægt på kreativiteten som en vigtig del af læringsprocessen.Kategori