Nordiskcampingudstyr.dk

Campingudstyr i høj kvalitet

Nordiskcampingudstyr.dk

Fuld Beskrivelse


Hos Nordisk Campingudstyr finder du en lang række campingartikler til billige priser – og dette selvom sortimentet består af de kvalitetsrige mærkevare, som du kender og holder af. Nordisk Campingudstyr er bygget op omkring et helt enkelt, men effektivt idégrundlag: Det skal være nemt og billigt at bestille campingudstyr på nettet, og så skal varerne komme hurtigt til dig. Der leveres indenfor 1-2 hverdage, og fragt i Danmark koster kun 69 kr. Der er også gode leveringsbetingelser for Norge og Sverige. 

Rådgivning 

Hos Nordisk Campingudstyr betyder en nethandel ikke, at du skal gå på kompromis med god vejledning. Råd og vejledning fra professionelle fagfolk er uundværligt, når du skal have skaffet campingudstyr, der skal passe til dine ønsker og behov. På Nordisk Campingudstyrs kundeservice kan du derfor få assistance til dit køb. Ring på 20 87 67 50 og få en snak om dit nye campingudstyr. Du er hermed sikret den bedst mulige løsning. 

Outdoor udstyr 

Hos Nordisk Campingudstyr finder du et stort sortiment, der består af mere end 2000 varenumre. Du finder alt indenfor campingmøbler, soveposer, kølebokse m.m. Nordisk Campingudstyr dog har ikke blot campingudstyr, der forholder sig til ferie i en campingvogn. Sortimentet indenfor outdoor udstyr er ligeledes bredt, så hvis du holder af ferier i tæt kontakt med naturen, er Nordisk Campingudstyr den rette forhandler at gå til. Du finder et bredt udvalg af telte, oppustelige madrasser, rygsække og andet, der forholder sig til en ferie i telt i naturen. Under teltkategorien finder du blandt andet de populære Coleman telte – gode telte til fornuftige priser. Mange vælger Coleman teltet, da designet er funktionelt og gennemtænkt, og med ”Weather Tec” systemet sørger teltet for at holde dig tør i al slags vejr. Udbuddet af rygsække er ligeledes bredt og består af kvalitetsrygsække, som du kan have glæde af i mange år frem.

Du kan købe alt fra køleboks til campingudstyr hos nordiskcampingstyr.dkKategori