Bedrebegravelse.dk

Bedre Begravelse tager sig af begravelsen

Bedre Begravelse er et tilbud til dig, der ønsker et gennemført begravelsesforløb af din afdøde til en god pris – uden at gå på kompromis. Hele det indledende forløb finder sted online, hvilket sparer begge parter for meget besvær, og giver dig råd til høj kvalitet, når det kommer til kiste, påklædning og ceremoni. Efter planlægningen fungerer forløber som hos enhver anden bedemand, hvilket sikrer dig en personlig betjening og en mindeværdi begravelsesceremoni efter dit ønske.

Professionel service døgnet rundt

Bedre Begravelse er en landsdækkende bedemandsforretning – et familieforetagende – med afdelinger lige fra Sønderjylland til Storkøbenhavn. Bedemand Per Holm står i spidsen for en medarbejderstab af professionelle bedemænd, som arbejder målrettet for at gøre hele begravelsesforløbet til en så smertefri proces som muligt, der afsluttes i en mindeværdig ceremoni. Gennem de sidste tre år har Bedre Begravelse stået for planlægning og afholdelse af mere end 5.000 begravelser for kunder landet over.

Grundlæggende fungerer Bedre Begravelse præcis som en almindelig bedemand. De varetager samme opgaver inden for bisættelser, begravelser og askespredninger som bedemænd traditionelt tilbyder, men adskiller sig fra flertallet af landets bedemænd ved at have en bestillingsproces, som udelukkende finder sted online.

På deres hjemmeside finder du mere information:

 

Få vejledning over telefonen

Når du skal i gang med forberedelserne hos Bedre Begravelse, vil hele den indledende bestillingsproces foregår online. Du starter med at udfylde et spørgeskema med syv trin, som sendes til behandling hos dit centers bedemænd. På den måde spares omkostningerne og besværet ved udfyldning af fysiske blanketter og transport, hvilket er med til at sikre de lave priser, du finder hos Bedre bedemand – uden at der gås på kompromis med kvaliteten.

Har du tvivlsspørgsmål undervejs som du udfylder dit skema, kan du altid ringe op og få vejledning fra din bedemand. Telefonen er bemandet døgnet rundt, så du altid kan komme i kontakt med din fast tilknyttede bedemand – den bedemand, som kommer til at følge dig hele vejen og varetage de praktiske såvel som administrative opgaver.

Gennemfør din bestilling gennem syv trin

Første trin i bestillingsprocessen går ud på at angive hvilken form for begravelseshjælp du ønsker – er der tale om bisættelse i urne, traditionel begravelse i kiste eller askespredning?

Dernæst handler det om valg af kiste eller urne. Bedre Begravelse tilbyder et omfattende katalog af kister til enhver smag, så du kan få den stil og størrelse, der matcher dine ønsker. Her vælger du også hvilken beklædning den afdøde skal have på under begravelsen.

Når det er på plads, er det om at vælge det sted, du ønsker at begravelsen skal afholdes. Her vælger du præst og kan bl.a. vælge plads på et familiegravsted eller et helt nyt gravsted.

Når alle oplysninger er indtastet og skemaet sendt af sted, vil du blive kontaktet af den vagthavende bedemand inden for 15 minutter. Herfra fortsætter forløbet online med tilsending af dokumenter over mail, medmindre du har et ønske om personligt fremmøde.

Læs mere på deres hjemmeside eller på https://plus.google.com/113128520354979531375/