Brunch eller bøffer på din restaurant Ringsted

13 august 2018 Astrid Pedersen
Brunch eller bøffer på din restaurant Ringsted

Er du til store bøffer, lækre, velsmagende burgere, saftige spare ribs eller måske delikate tapas? Så er du, såfremt du er bosat uden for en vis radius af de større byer i Danmark, sikkert udmærket klar over, hvor vanskeligt det kan være at opdrive denne type mad uden at skulle rejse længe. Især hvis råvarerne skal holde en høj kvalitet, og tilberedningen en ditto standard. Det kan føles, som om der er meget langt imellem de restauranter, som rent faktisk lægger en vis passion i deres virke, og samtidig kræser for gæsterne med god service og en indbydende atmosfære.

Ferdinands – dit bøfhus i Ringsted

Derfor er det glædeligt at kunne konstatere, at det – i hvert fald for godtfolk bosat i og omkring Ringsted – nu er muligt at gå ud og spise et måltid mad, som er tilberedt af de bedste råvarer og efter alle kunstens regler. Ferdinands er et lækkert og veldrevet bøfhus i Ringsted, som serverer såvel brunch som frokost og middag. På Ferdinands menukort finder du således alt fra amerikanske pandekager til helstegt mørbrad – serveret på hvert sit tidspunkt af dagen, forstås.

I weekenden kan du invitere hele familien på brunch, og tage for jer af retterne på Ferdinands lækre buffet, som bugner af alle de kendte brunch klassikere: Æg, bacon, pølser og pandekager, såvel som laks, frugt, friskbagt brød og forskellige salater. Til frokost kan du vælge imellem et stort udvalg af frokost bøffer til frokost priser, tapas, burger, spare ribs og meget mere. Og aftenkortet indeholder alle de lækre udskæringer og tilberedninger af oksekød, du kender fra de populære restauranter: Entrecote, filet, mørbrad og planke. Hertil lækkert tilbehør i form af salater, friskbagt brød, snacks eller kartofler. Bøfferne steges naturligvis efter dit ønske – og du kan altid spørge tjeneren om, hvilken vin, der passer bedst til dit valgte måltid.

Læs mere på https://ferdinands.dk/ 

Flere Nyheder