dengodekur.dk

Vejen til en sund mave

Kender du det også: Du skal ud med vennerne, men din mave er oppustet. Igen. Mange danskere lever med en irriteret tarm hver eneste dag. Oppustet mave og en irriteret tyktarm er en lidelse, der kan være rigtig svær at leve med. Dengodekur.dk hjælper dig med at få din mave i orden igen. På siden finder du både inspirerende og informerende blogindlæg, der kan give dig inspiration til mad, der kan have en gavnlig effekt på en irriteret tyktarm. Opskrifterne er baseret på principperne i Low FODMAD Diet. Low FODMAP Diet er en diæt, udviklet af en gruppe australske forskere, der har fundet ud af, at nogle fødevarer indeholder en type kulhydrater, som tarmen har svær ved at fordøje, såkaldte FODMAPs. Fjerner man disse fra kosten, vil en person med irriteret tyktarm opleve en forbedring.

 

E-bog om Low FODMAP Diet

På den godekur.dk kan du købe e-bogen Low FOODMAP Diet. En bog på 63 sider, der guider dig gennem principperne bag kuren. For kun 97 kr. får du al den information, du har brug for at lægge din kost om.

 

100% tilfredshedsgaranti med Low FOODMAP Diet

Low FOODMAP Diet er en fantastisk hjælp til alle, der lider af irriteret tyktarm, luft i maven, oppustet mave, smerter og ubehag. Hvis du giver diæten en chance i 12 uge, men ikke er tilfreds, så giver dengodekur.dk dig dine penge retur. Læs mere på dengodekur.dk’s hjemmeside.

low fodmap diet
fodmap
5 2 kuren
oppustet mave
den bedste slankekur

 

5 2 kuren – 6 måneders garanti

Alle kan tabe sig 5 kilo. Det svære er at undgå, at kiloene kommer på igen. Med  e-bogen 5 2 kuren på dengodekur.dk får du 5 2 kuren opskrifter, som hjælper dig til et varigt vægttab. 5 2 kuren er også kendt som fastekuren. Den går ud på at spise som du plejer i 5 dage og så faste i 2 dage. Synes du ikke, at kuren lever op til dine forventninger efter 6 måneder, så kan du skrive en mail til dengodekur.dk og få dine penge retur uden spørgsmål. Du kan læse meget mere om fastekuren på dengodekur.dk.