dentinclinic.dk

Dentan Clinic tager hånd om komplicerede tandbehandlinger

 

Dentan Clinic er en tandlægeklinik i København, som skiller sig ud fra din normale tandlæge med sit meget internationale fokus. Med specialister hentet hjem fra hele Europa, kan du med fordel få lavet din mere komplicerede behandling på klinikken, som tilbyder professionelle resultater i trygge rammer. Det handler om sunde og stærke tænder, og om at skabe bedst mulige rammer med tidens nyeste teknologi, så din behandling bliver så behagelig som muligt.

 

Personlig tandpleje af specialister

 

Dentan Clinic er lokaliseret på Kronprinsessegade i hjertet af København, og ledes dagligt af Karina El-Sayed. De gør en dyd ud af nærværende og personlig behandling, uanset om det drejer sig om et hurtigt tandtjek eller en omfattende behandling. Teamet er engelsksproget og sammensat på baggrund af deres specialer, så du altid kan modtage behandling fra en specialist.

 

Skal du f.eks. have lavet en implantatoperation eller proteser, kan du med fordel få det lavet hos Dentan Clinic. Her vil du fra starten få lavet en målrettet handlingsplan, som på mest effektive vis fører dig til den bedst mulige løsning til dine tænder. Ønsker du blot et rutinetjek, er det naturligvis også muligt. På www.dentanclinic.dk kan du finde mere information om, hvad tandlægerne tilbyder.

 

Moderne teknologi og trygge rammer

 

Dentan Clinic er den fulde pakke. Du vil både opleve trygge fysiske rammer i form af indbydende indretning og den nyeste teknologi, og samtidig blive mødt af et professionelt og engelsksproget personale, der har klienten i centrum hele vejen. Den høje kvalitet skal sikre dig effektive og synlige resultater hele vejen.

Tandlæge Taastrup

Tandlæge København

 

Teamet af tandlæger er sammensat af specialister fra hele Europa, som er autoriserede til at arbejde med klienter hos Dentan Clinic. Ønsker du at have en oversætter ved din side under din tandpleje eller behandling, har du naturligvis mulighed for det. Book din tid online.