Få hjælp til moms, skat og revision fra en dygtig revisor

17 april 2019 Astrid Pedersen
Få hjælp til moms, skat og revision fra en dygtig revisor

Står du og mangler en regnskabs medarbejder, som kan ordne alt fra bogføring og momsregnskab til virksomhedens årsregnskab og den obligatoriske revision? Så bør du overveje at benytte en revisor eller et revisionshus, som kan tilknyttes på timebasis eller efter aftale.

De færreste mindre virksomheder kan retfærdiggøre at ansætte en revisor på fuld tid. Der er simpelt hen for få opgaver til at det kan betale sig at have en revisor ansat – i realiteten er der måske kun brug for revisionshjælp ganske få timer om måneden. Og mange små virksomheder kan klare sig med en dygtig bogholder, som kan håndtere den mest basale bogføring og et relativt simpelt regnskab samt indberetning af moms. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en revisor eller en bogholder, kan du med fordel kigge forbi lokalerevisorer.dk

Hvordan kan Din Lokale Revisor hjælpe mig?

Din Lokale Revisor er en sammenslutning af lokale revisorer fra hele Danmark. Hjemmesiden lokalerevisorer.dk er specielt designet til at finde den revisor eller bogholder, som passer til dig og til din virksomheds behov. Her finder du en online formular indeholdende spørgsmål, som du kan besvare og indsende, og som har til formål at afdække dine behov. På baggrund af din besvarelse kan Din Lokale Revisor finde den revisor eller bogholder – eller det revisionshus – som passer bedst til din virksomhed og til de opgaver, som skal udføres.

Din Lokale Revisor bestræber sig ydermere på at finde en fagperson, som befinder sig så tæt på din virksomheds geografiske placering som muligt. Dette er en fordel, hvis du ønsker at invitere din revisor på besøg i virksomheden i forbindelse med revision eller årsregnskab, eller hvis du selv skal til møde med revisoren eller bogholderen. Kig ind på lokalerevisorer.dk og læs mere – og få et uforpligtende tilbud på bogføring inden for få timer.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

Flere Nyheder