Frisoerpii.dk

Frisør Pii er dit økologiske alternativ

Det er ikke kun inden for madvarer og tekstiler, at der kan være tale om økologi – også inden for frisørbranchen findes et økologisk alternativ. Frisør Pii er en økologisk frisør i København beliggende tæt på Nørreport, hvorfra de tilbyder miljøbevidste københavnere behandlinger og klipninger i samme kvalitet, som branchens store drenge – blot med brug af økologiske produkter.

Eksklusivt og erfarent frisørteam

Frisør Pii holder til i en salon i København. De består af et lille team af professionelle frisører, som alle har eksklusiv erfaring inden for branchen.

Louise Pii er uddannet hos Gun-Brit og Stone, og hun har over en femårig periode arbejdet hos Stuhr Frederiksberg. Hendes ekspertise bygger bl.a. på en lang række kurser, hun i tidens løb har gennemført – bl.a. på AVEDA-Institute i London, Vidal Sassoon, Davines, Redken, Wella, Danmarks Frisørmesterforening og Project No. 1. Hun er desuden medlem af Intercoiffure, som kun optager den absolutte top fra branchen.

Mia har ligeledes deltaget i en række af de nævnte kurser, samt klippe- og farvekurser hos L’Oreal. I samarbejde med Katja udgør teamet en dynamisk og kreativ trio, der brænder for den nye frisure, det sunde hår – og miljøet. Læs mere information på deres hjemmeside:

Frisør Pii tilbyder klipninger, opsætninger, farvninger og diverse behandlinger til alle hårtyper. De gør en dyd ud af at forene tidens trends med dit personlige look, så du på én gang får en moderne frisure og samtidig bevarer dit individuelle udtryk.

Botanisk baserede produkter fra Aveda

Alle produkter hos Frisør Pii er økologiske og kommer fra Avedas katalog. Aveda er et amerikansk funderet mærke, som har slået sig fast som én af favoritterne blandt økologiske frisører verden over.

Avedas hårprodukter er fremstillet efter en filosofi om, at ægte, naturlig skønhed og hensyntagen til miljøet går hånd i hånd. Produkterne er botanisk baserede, så dit hår kan opleve fordelene ved naturens egne blomster- og planteekstrakter, essentielle olier og plejende mekanismer.

Mærkets popularitet skyldes, at der trods de intensive miljøhensyn ikke gås på kompromis med resultaterne. Du vil altså opleve samme lækre resultater som ved brug af andre produkter fra andre, ikke-økologiske topproducenter. Det er skønhed og økologi i ét og samme produkt.

Forkælelse til kunden fra start til slut

I salonen er den gode service en selvfølge, og som kunde vil du være i centrum fra den indledende samtale til du ser det færdige resultat i spejlet. Nærhed og personlig betjening er nøgleord, som der ikke gås på kompromis med, uanset hvor booket dagsprogrammet måtte være.

Besøget starter med en konsultation, hvor du sammen med din frisør får formuleret det ønskede resultat. Udgangspunktet vil altid være i dine ønsker, men frisørteamet holder sig ikke tilbage med at byde ind med inspiration til nye frisurer og looks, der matcher dig. Inden behandlingen går i gang får du en afslappende massage med olier fra Aveda – ganske gratis.

Overvejer du at skifte din traditionelle frisør ud med et økologisk alternativ, kan du lægge vejen forbi www.frisoerpii.dk, hvor du både kan booke tid og tjekke priser.