Har du behov for en dygtig advokat?

17 juni 2018 Troels Nielsen
Har du behov for en dygtig advokat?

Har du nogensinde haft brug for at få hjælp fra en dygtig advokat?

Hvis du nikker ja, skyldes det nok at du var glad for de gode råd, og de høje kompetencer du blev mødt med.

Såfremt du endnu ikke har haft behov for en god advokat, så er det godt at vide, hvor du skal gå hen, hvis behovet påstår.

Når du skal føle dig tryg og i gode hænder, så bør du henvende dig hos dette advokatkontor: ret-raad.dk/om-ret-og-raad/kontorer/holstebro

Som det fremgår af navnet er advokatkontoret medlem af Ret & Råd, som er danmarks førende kæde af selvstændige advokater.

På kontoret vil du blive mødt af advokater, som kan hjælpe dig inden for hele spekteret af advokatopgaver, uanset om du er virksomhed eller privatperson. 

Du vil endvidere nyde stor glæde af, at kontoret går meget op i at skabe tætte relationer til såvel lokale private borgere som virksomheder.

Med andre ord er din advokat der, når du har behovet.

Herunder kan du læse mere om de rådgivningsområder, som er dækket af kontoret i Holstebro:

Erhvervsrådgivning

Kontoret rådgiver og hjælper virksomheder i forbindelse med inkasso, fast ejendom, rekonstruktion & konkurs, virkomhedsrådgivning, retssager, kontrakter & aftaler samt virksomhedsoverdragelser.

Med disse kompetenceområder vil du som virksomhed kunne få hjælp til de fleste af de juridiske udfordringer, du kan risikere at stå overfor. 

Kontorets ansatte er specialiserede inden for hvert deres område, så du vil blive bistået af den samme advokat igennen hele forløbet.

Privatrådgivning

Som privatperson kan du få hjælp og rådgivning inden for disse hovedområder: ægteskab & samliv, arv & testamente, økonomi, bolig, erstatning, retssager samt strafferet.

Helt som det er tilfældet med erhvervsrådgivning vil du blive fulgt fra A – Z af den samme specialiserede advokat, gennem hele forløbet.

Det er også med til at give dig tryghed, når du har et problem du skal have løst.

 

 

 

 

Flere Nyheder