lyngbyapotek.dk

25 januar 2016 Maria Poulsen
image

På Rådhusapoteket i Lyngby Storcenter tages der hånd om dit helbred. Rådgivningen varetages af faguddannet personale, og du er på den måde sikret, at din situation gribes an med den professionelle, fagligt baserede tilgang til rådgivningen, der er nødvendig for, at du går fra apoteket med det rette produkt. 

Kundebetjening

Udover god kundeservice med rådgivning baseret på høj faglighed har Rådhusapoteket ligeledes fokus på betjeningen. Der tilstræbes en god kundeoplevelse i forbindelse med betjeningen på apoteket, hvor ekspeditionen af kunden indtræffer hurtigt – blandt apotekets servicemål hører en gennemsnitlig ventetid i kø på mindre end 3 minutter. Der er ikke sat mål for ekspeditionstiden, og dette skyldes, at Lyngby Apotek har direkte receptekspedition. Din recept bliver altså ekspederet, ligeså snart du kommer til. Rådhusapoteket ligger vægt på, at de efterspurgte lægemidler skal være tilgængelige for kunden, og derfor tilstræbes der en leveringsgrad på 98 procent. Du kan ligeledes blive betjent online. På Rådhusapotekets hjemmeside finder du et link til Apotekeren – den webshop med håndkøbs lægemidler og produkter, som Rådhusapoteket er medejer af. Hvis du vil have sundhedsfaglig rådgivning online vedrørende medicin og personlig pleje, kan du på Rådhusapotekets hjemmeside finde apotekets brevkasse. Her sidder et ekspertpanel af farmaceuter og farmakonomer klar til at besvare dine spørgsmål online. Du kan forvente svar indenfor 2 dage.

PBS/Nets betaling

Hvis du ønsker en simpel løsning på betaling af dine apotekindkøb, kan du tilmelde betalingerne til PBS/Nets. En PBS/Nets-løsning er god, hvis du er indkøber af en andens medicin. Pengene for månedens indkøb trækkes fra din bankkonto sidst på måneden. På Rådhusapotekets hjemmeside kan du finde link til tilmelding til betalingsservice. 

Flere Nyheder

image

05 oktober 2015

Acunova.dk