Smildk.dk

Smildk er tandlægen der leverer de flottest resultater

Smildk er en yderst kompetent tandlægeklinik beliggende centralt i København. Klinikken blev etableret i 1973, hvor Maryam Marashi efter et generationsskifte i dag leder klinikkens ansatte og udfører en stor del af klinikkens behandlinger.

Tandlægerne hos Smildks anvender kun de bedste materialer og det nyste teknologiske udstyr til udførelse af deres behandlinger. Igennem kurser opgraderes tandlægerens faglighed løbende med nye behandlingsteknikker og viden og fra indland såvel som udland. Derved sikres du en professionel og kompetent behandling, med brug af den nyeste viden og teknologi – så du opnår det bedste resultat.

Mangler du en tandlæge på Vesterbro, så ligger klinikken på Vesterbro lige ved Dantes Plads i en herskabslejlighed med lyse store lokaler, hvor du nemt via bil og offentlig transport kan komme til. Klinikken ligger så centralt at, at du med for del kan gå fra Rådhuspladen. Derved er de rig mulighed for nemt og bekvemt at komme til og fra Klinikken. Er du i bil kan du benytte parkeringspladen ved Dantes Plads, som ligger lige over for glyptoteket eller du har også mulighed for at benytte flere at byens nærtliggende parkeringshuse.    

Foruden tandlæge Maryam Marashi, så har Smildk tilknyttet speciel tandlæger inden for kirurgiske indgreb og tekniske tandteknikker. Behandling af proteser udføres af en tandlæge specialiseret i protese behandlinger. Klinikkens sammensætning af tandlæger og specialiserede tandlæger gør klinikken i stand til at udføre storset alle behandlinger inhouse.

En kompromisløs tandlæge

Smildk går ikke på kompromis med kvaliteten af de valgte materialer og som andre tandlæger fortrækkes den perfekte behandling. Dog er Smildk forstående overfor den besøgenes ønske af behandling, hvor pris f.eks. kan være et afgørende parameter i beslutningen af behandlingsformen. I virkelighedens verden kan det være en nødvendighed at gå på kompromis i disse situationer. Klinikken mester i al beskedenhed også kompromisbehandlinger, hvor der i samarbejde med den besøgende finders en løsning som realistisk at gennemfører for begge parter. Her kan der være tale om plasterstatninger af tænder, der langsigtet burde krones. Sådan en opgave kan være udfordrende for en tandlæge og stille store krav til de håndværksmæssige kundskaber og arbejdsrutiner. Det kompetente og professionelle team bag Smildk mester alle behandlinger, så leder du efter en yderst dygtig tandlæge så læse mere nedenfor:

Hos Smildk lægges der vægt på informativ dialog med den besøgende, hvorpå du bliver informeret om forebyggende behandlinger, der sikre dig flotte og sunde tænder og tandkøb. Derudover informeres den besøgende løbende under behandlingen, hvilket skaber tryghed og større afslapning under behandlingen.

Et trygt tandbesøg

Hos Smildk er det væsentligligt at oparbejde et tillidsforhold til de besøgende, så du føler dig tryg og afslappet uanset hvilke behandling du skal igennem. Tilfredse og glade kunder er klinikkens ultimative målsætninger – og de har succes med det.

Smildk har forståelse for de følelser og reaktioner, der kan forekomme ved tandlægeskræk og der tages hensyn til dette under hele behandlingen. I denne sammenhæng kan beroligende snak være gavnlig, yderligere skaber atmosfæren og de hyggelige rammer i klinikken en berede grundlag for afslapning.

Tag et kig for Smildks hjemmeside og læse mere om deres behandlinger og priser.