Sørg for at sætte dit eget præg på din konfirmation

27 august 2018 Emilie Ann Jacobsen
Sørg for at sætte dit eget præg på din konfirmation

Når du skal konfirmeres, er det en markering af, at du begynder at gå fra at være et barn til at være en voksen. Der er ikke et helt så hårdt skel mere, som det var tidligere, hvor du skulle ud og arbejde, når du var blevet konfirmeret. I dag vil det mere være en markering af, at du nu skal til at træffe nogle flere beslutninger selv. Derfor er det også vigtigt, at du blander dig i, hvordan bordet skal dækkes til din konfirmation. Det skal du ikke bare lade dine forældre bestemme. Du er ved at være voksen nu – derfor må du også træffe nogle af beslutningerne selv. 

Hvis du vil lave noget forarbejde, inden du taler med dine forældre om, hvordan bordet skal dækkes til din konfirmation, kan du kigge på nettet. Det kan for eksempel være på en webshop som ctiparty.dk, hvor de har en lang række forskellige former for festpynt. Det gælder selvfølgelig også pynt til en konfirmation. Deres store udvalg giver dig mulighed for at se, hvad det overhovedet er muligt for dig at få – og ikke mindst finde ud af, hvad du gerne vil have. 

Når du har fundet ud af, hvordan du gerne vil have, at bordet skal se ud til din konfirmation, kan du tale med dine forældre om det. Når du kommer med noget konkret pynt, som du gerne vil have, og når du viser dem, hvor lidt det koster, er det med til at vise dem, at du er blevet mere ansvarlig og kan træffe beslutninger selv. 

Hvordan der skal pyntes op til din konfirmation, er helt op til dig. Mange tager udgangspunkt i, at konfirmationen finder sted om foråret. De har derfor blomster og pynt i lyse farver på bordet. Men har du mere lyst til noget andet, kan du også sagtens gøre det på den måde. 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Flere Nyheder