Spar på policen ved at installere videoovervågning

05 november 2018 Lykke Holzmann Søby
Spar på policen ved at installere videoovervågning

Videoovervågning betyder blot at kameraer bruges til ind- og udvendig overvågning af en ejendom, og derefter sender signalet til en skærm eller et sæt skærme.

Sænk kriminel aktivitet

Udover at kunne overvåge dine lokaler, er videoovervågning sandsynligvis en af ​​største afskrækkende værktøjer overfor kriminelle og dermed en af deres mest anerkendte fordele.

Når en kriminel ser at din ejendom har et alarmsystem eller kameraer til videoovervågning, er det ofte nok til at de beslutter sig for at rykke videre til et andet sted, da det er nemmere og sikrere for dem. Noget andet er at det er meget bedre at forhindre indtrængen end at håndtere et indbrud efter at det er sket.

En undersøgelse fra England har vist at brug af videoovervågning på parkeringspladser har resulteret i et fald i kriminalitet på 51%. Den samme undersøgelse har vist at på offentlige transportmidler som busser og toge er kriminaliteten faldet med 23% og i ude i den generelle offentlighed er der sket et fald på 7% i kriminalitet. Selv 7%, er en betydelig forbedring. – Derfor er det uden tvivl en god ide at få opsat videoovervågning.

Spar mange penge

Ved at afværge kriminel aktivitet kan videoovervågning reducere dine bolig- og ejendomsforsikringsomkostninger. Da din videoovervågede ejendom har mindre risiko for indbrud, er det meget naturligt at prisen på din forsikring også kan falde.

Hvis du til gengæld ikke har videoovervågning og er offer for indbrud, kan du opleve, at din forsikringsudbyder stiller spørgsmålstegn ved dit krav og nægter at refundere dig for tabet.

Videoovervågning kan være med til at bevise overfor forsikringsudbyderen, at du har gjort alt hvad der står i din magt for at sikre din ejendom. Jo flere beviser du har til at støtte op om dit krav, desto større er mulighederne for at forsikringen dækker.

Hos Secureblue kan du få meget mere at vide om, hvordan videoovervågning potentielt kan reducere dine forsikringsomkostninger.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/

Flere Nyheder