Vælg det rette flyttefirma, når kontoret skal flyttes

11 juni 2018 Astrid Pedersen
Vælg det rette flyttefirma, når kontoret skal flyttes

Flytning er en tillidssag – uanset om det drejer sig om flytning af erhvervsejendom eller af private ejendele. I begge tilfælde drejer det sig om, at man skal turde lægge værdigenstande og skrøbelige emner i hænderne på fremme mennesker – i bogstaveligste forstand. Derfor er det vigtigt, at man som kunde føler, at man kan stole på det flyttefirma, man hyrer til at udføre sine flytteopgaver.

Hvilken type flyttefirma skal jeg vælge til flytning af mine kontorer?

Hvis du står for at skulle flytte dit firma – måske fordi I er vokset ud af jeres nuværende kontormiljø – skal flytningen koordineres på en måde, så den er til mindst mulig gene for virksomheden. Når kontorer skal pakkes ned og flyttes, skal det gøres på en måde, således at medarbejderne mister færrest muligt effektive timer. En erhvervsflytning, udført ved et professionelt flyttefirma med speciale inden for flytning af virksomheder, foregår på en måde, som medfører minimalt tab for virksomheden i form af tabte arbejdstimer og mistet produktivitet som følge af gener ved flytningen. Du bør derfor vælge et flyttefirma, som har specialiseret sig i flytning af netop den type virksomhed, du repræsenterer. Allerhelst skal dit flyttefirma kunne bidrage med erfaring og ekspertise, især i forbindelse med nedpakning og udpakning af følsomme emner som for eksempel computer udstyr. Og på plussiden tæller, hvis flyttefirmaet kan være behjælpelige med planlægning af flytning, så det sker gnidningsfrit og uden de store gener for medarbejderne.

Find dit flyttefirma online

Når du leder efter flyttefirma til flytning af erhvervs gods, er det vigtigt, at du går efter en virksomhed, som udelukkende ansætter de bedste og mest kompetente flyttefolk. Et flyttefirma som for eksempel Nordflyt har mange års erfaring med flytning for virksomheder, og ligger i spydspidsen for flyttefirmaer erhverv i Danmark. Kig forbi hjemmesiden på nordflyt.dk – her kan du læse mere om erhvervsflytning.

Flere Nyheder