Vælg et hotel, hvor du kan tilkøbe morgenmaden, hvis du har lyst

10 februar 2018 Emilie Ann Jacobsen
Vælg et hotel, hvor du kan tilkøbe morgenmaden, hvis du har lyst

Mange hoteller vælger at have morgenmad med i prisen, når du bestiller hotellet. Det giver dig mulighed for at starte dagen med et godt og solidt måltid, men det gør også, at dit hotelophold hurtigt kan blive en del dyrere, end hvis der ikke var inkluderet morgenmad. Derudover gør det, at du ikke selv kan vælge, hvad du vil spise til morgenmad. Når hotellet serverer morgenmad, er det typisk ved en buffet eller som en fast sammensat tallerken med morgenmadsprodukter. Hvis du har allergier, har fravalgt at spise kød eller har andre præferencer i forhold til din mad, kan du altså ikke vælge, hvad du gerne vil spise, når morgenmaden er inkluderet. 

Det kan derfor være en god ide for dig, at du vælger et hotel, hvor du har mulighed for selv at tilkøbe morgenmaden, hvis du har lyst til det. Det er langt mere fleksibelt for dig og gør, at du kan få det at spise, som du gerne vil. Samtidig gør det også, at du ikke ender med at betale ekstra for en morgenmad, som du måske slet ikke benytter dig af. 

De fleste leder efter hoteller på nettet i dag, og der er det som regel nemt at se, om der er morgenmad med i prisen eller ej. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde ud af, om du vil booke hotellet eller ej. 

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvilke muligheder du har i forhold til at booke hotel i Smilets by, kan du for eksempel se på Zleep Hotel i Århus. De har valgt, at morgenmad aldrig er inkluderet i prisen, da de mener, at det er det billigste og mest fleksible for dig, men giver dig også mulighed for at tilkøbe morgenmaden, hvis du har lyst til det. Hver morgen serverer de nemlig en stor og lækker morgenmadsbuffet i deres hyggelige restaurant. 

Flere Nyheder