Udlev dine ambitioner på en professionel rideskole

05 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Har du ridning som hobby, og drømmer du om at forvandle din fritids interesse til en fuldtids beskæftigelse som top rytter i de professionelle rækker? Så har du brug for en god hest, et vist talent, og en stor portion tålmodighed samt ikke mindst en rideskole, som kan understøtte din udvikling.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel rideskole i Haderslev?

Hvis du har ambitioner og missioner om at opnå en placering på elite niveau, er det en rigtig god idé at vælge en rideskole, som deler disse målsætninger. På Ridecenter Møllen, hvor rideklubben Team Møllen holder til, finder du både de perfekte rammer og de rette personer, som kan understøtte disse mål.

Ridecenter Møllen er et ridecenter, hvor alle faciliteter er i top, når det gælder de internationale konkurrence standarder. Uanset om du ønsker at træne spring eller dressur i alle klasser, finder du baner som understøtter dine behov. Lige fra den top tunede spring bane og den internationalt kalibrerede dressur bane og til det opvarmede ridehus, får du på Ridecenter Møllen de perfekte omgivelser til udfoldelse af dit fulde rytter potentiale.

Skulle du ønske at opstalde din hest, tilbyder Ridecenter Møllen også gode forhold. Når du lader din hest opstalde hos Ridecenter Møllen, er du sikker på, at den får den forplejning og opmærksomhed, en konkurrence hest kræver.

Hos Team Møllen får du samtidig mulighed for kompetent sparring og undervisning ved professionel berider med mange års erfaring i uddannelse af konkurrence ryttere. Berideren står samtidig for skoling af de mange kvalitets heste, som er til rådighed i Ridecenter Møllens salgsstald, og er du interesseret i at erhverve en konkurrenceklar hest, kan du altid få en demonstration i volte såvel som i frispringning.

Du kan læse mere om opstaldning og salgsstald hos Ridecenter Møllen samt undervisning hos Team Møllen på team-moellen.dk

More articles