Sådan erstatter du en ødelagt rude

27 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Har uheldet været ude, og nu står du med en knust rude? Uanset om du har haft indbrud, eller om det er ungerne der har været lidt for vilde med fodbolden, så gælder det om at få skiftet ruden hurtigst muligt. En knust rude kan betyder vandskader i tilfælde af regnvejr, og det ville være synd at skulle bøvle med det oveni. 

Ring til din forsikring

Uanset om det er unger, naboen, dig selv, eller en indbrudstyv, der har ødelagt din rude, så er det første du skal gøre at ringe til din forsikring. Det kan være at din forsikring dækker netop mod den type uheld, som du har været ude for. Alt efter din forsikring, kan du få dækket det fulde beløb, eller en del af beløbet, hvilket er rart, da det kan være en dyr fornøjelse, alt efter hvilken type rude der er ødelagt.

Ring til en glarmester

De færreste kan skifte en rude selv, så du bør derfor ringe til en glarmester for at sikre dig, at opgaven bliver udført korrekt. Uanset om du har brug for en glarmester i København, eller en glarmester i søborg, så finder du let en glarmester der kan løse dit problem. 

Indhent forskellige tilbud

Afhængende af din forsikring, eller mangel på samme, kan det være at de har tilknyttet en fast glarmester. Hvis dette er tilfældet, kan du komme i kontakt med vedkommende igennem dit forsikringsselskab, ellers må du selv på jagt. Den letteste måde at finde en glarmester på, er ved at søge på Google. Når du har fundet nogle forskellige glarmestre, så sørg for at få et tilbud fra dem alle. På den måde kan du sortere, ud hvor de befinder og hurtigt de kan lave din rude, men også på hvad det vil koste. På den måde er du sikker på at få den bedste pris.

More articles