Bestil mad ud af huset online – nemt og bekvemt

22 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Sommeren byder for de flestes vedkommende på masser af festlige begivenheder som skal fejres med manér – og med god mad!

Bestil mad ud af huset til brylluppet

Skal du giftes? Så gider du nok ikke at bruge dagene op til denne festlige begivenhed i køkkenet.

Du har nok heller ikke lyst til at skulle slave over komfuret mens gæsterne muntrer sig. Og du vil nok i det hele taget betakke dig for at skulle stå med hele ansvaret for indkøb, madlavning og anretning af festmaden når det skulle forestille at være dig der var festens midtpunkt.

Du kan således med stor fordel vælge at bestille mad ud af huset. Med mad ud af huset sparer du masser af tid på såvel indkøb som madlavning.

Du slipper for at skulle bekymre dig om opbevaring af såvel råvarer som færdig tilberedte retter. Og du får med den rette mad ud af huset leverandør mulighed for at vælge retter som du måske aldrig selv ille have kunnet fremstille.

Brunch buffet ud af huset – når festen varer længe

Mange vælger at lade festen vare til langt ud på natten – især når der er tale om eksempelvis bryllupper, studentergilder, runde fødselsdags fester og lignende. Har du overnattende gæster er det således en god idé at forberede et tidligt måltid på forhånd. I stedet for at spise gæsterne af med kedelige rundstykker kan du vælge t bestille brunch ud af huset.

Hos det danske catering firma Kokken & Jomfruen kan du nemlig bestille alle de populære brunch retter som mad ud af huset. Du vælger selv om du vil bestille en af de fastlagte brunch menuer, eller om du selv vil sammensætte din brunch buffet.

Kokken & Jomfruen kan tilbyde et bredt udvalg af brunch egnede anretninger som vil vække glæde og begejstring hos dine overnattende gæster. Se dem alle på kokken-jomfruen.dk

More articles