Valg af entreprenør

23 February 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Valg af en entreprenør er vigtigt i forhold til, hvordan det videre forløb af dit projekt kommer til at forløbe og for hvad det kommer til at koste dig i kr. og øre. Ved at vælge en der er kendt for sin høje kvalitet, vil du med stor sandsynlighed få den positive sideeffekt, at dem han vælger skal være med i projektet også vil have samme høje standarder. Bor du i Sønderjylland, er det en god ide at kigge efter en entreprenør i Sønderjylland, da det er nemmere at arbejde tæt sammen med en, der bor i nærheden end en der er bosat i den anden ende af landet. 

Forbered projektet

Når du har fundet den entreprenør, der skal have det overordnede ansvar for projektet, er det vigtigt at der bliver lavet en grundig projektbeskrivelse, der beskriver projektet og de forskellige faser grundigt. Ved at have lavet en grundigt forberedelse, minimere du risikoen for, at de forskelllige faggrupper ikke kan samarbejde eller de bliver forsinket, hvilke er med till at fordyre projektet. Håndværkere, der ikke kan lave det de skulle, er dyre at have gående. En grundig forberedelse vil ikke alene højne kvaliteten, men den vil også være med til at mindske den frustration, du ellers vil komme til at opleve.

Uddan dig som entreprenør

En entreprenør er en der får ting til at ske efter aftale og de findes i alle former for brancher, selvom den mest almindelige er bygge og anlægsbranchen og i dag er det muligt at tage en uddannelse som entreprenør. Danmark har brug for mennesker, der kan tage udgangspunkt i en ide og få den gennemført. Blandt andet ved at starte nye virksomheder, der handler inden og udenlandsk men også ved at hjælpe andre der har ideen men mangler viden om hvordan de får den omsat til noget i praksis. 

More articles