Tre ideer til personlige gaver

08 December 2018 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Mangler du inspiration til, hvad du skal give en ven eller et familiemedlem i julegave? De fleste af os vil gerne finde en personlig gave, der passer til lige præcis den ven eller det familiemedlem, der skal have den. Men hvordan kan du nemt og hurtigt finde på en personlig gave? Vi giver dig tre bud her. 

1. En oplevelse

En oplevelse sammen med dig er altid en fin og personlig gave. Det kan være en tur i biografen, et flødebollekursus eller at tage på museum sammen. Det er sådan set lige meget. Det vigtigste er, at det er noget, som din ven eller dit familiemedlem godt kan lide at lave. Dermed viser du, at du har set, hvad de interesserer sig for. 

2. En fotobog

En anden god personlig gave er en fotobog. Der samler du en række billeder fra for eksempel jeres venskab, en rejse I har været på sammen, eller tager alle billederne fra din barndom til nu og giver til et familiemedlem. Det er rigtig rart at kunne se billederne på print frem for at have dem på en computer eller mobil. Der er flere steder, hvor du kan få fremstillet billige fotobøger, så prisen kommer ikke til at være et problem for dig. Det er for eksempel hos dinfotobog.dk. 

3. Lækker mad eller drikke

Denne gave er lidt den nemme løsning: Du køber bare noget mad eller drikke, som din ven eller dit familiemedlem godt kan lide. Det kan være en god flaske gin, nogle lækre specialøl eller en stor æske chokolade. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvad vedkommende foretrækker. 

Fordelen er, at det er en gave, som, du er sikker på, vil blive brugt. For hvem kan modstå at spise deres yndlingschokolade eller at drikke et godt glas gin og tonic, når det er det, som de allerbedst kan lide?

More articles