Skal jeg vælge en professionel maler eller selv svinge penslen?

26 October 2021 Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis din bolig trænger til at blive malet, har du måske overvejet, om du selv skal gøre det, eller om du skal få en professionel maler til at gøre det. Du sparer selvfølgelig flere penge nu og her ved at gøre det selv, men er det nu også det rette valg for dig? 

Når du hyrer en professionel maler, kan du være sikker på, at de udfører arbejde i en høj kvalitet. Derudover kan de også som regel gøre det hurtigere end dig. Dermed behøver du ikke at leve i malerrod i længere tid end højst nødvendigt. 

Men hvad med pengene? tænker du måske. Du kan jo spare mange penge på at male selv. Helt så mange penge er der nu ikke tale om. Derudover skal du jo også huske at regne din egen timeløn med. Hvor meget tjener du i timen, og hvor meget kunne du i princippet tjene, hvis du arbejdede i stedet for at stå og male din bolig? 

Sådan finder du den rette maler 

Hvis du bestemmer dig for, at det rette for dig vil være, at du hyrer en professionel maler til det, bliver det næste spørgsmål: hvordan vælger jeg så den rigtige maler? For der er jo mange forskellige malere at vælge imellem. Det kan gøre det svært for dig at bestemme dig for, hvilken maler du skal bruge. 

Leder du efter maler Kalundborg, kan du for eksempel se nærmere på malerkanonen.dk. Det er et stort malerfirma, der kan komme ud og male hos dig, stort set lige meget hvor du bor henne i landet. De kan derfor selvfølgelig også komme til Kalundborg. 

Hos malerkanonen.dk har de en tilfredshedsgaranti og giver tre års garanti på deres arbejde. Derudover skal du først betale for arbejdet, når det er blevet udført. Dermed betaler du altså først, når du kender resultatet. 

More articles