Find den rette professionelle maler i København

20 May 2019 Astrid Pedersen

editorial

En nyrenoveret bolig, hvor alting er gennemarbejdet ned til mindste detalje, giver en enorm tilfredstillelse. Er du i fuld sving med at sætte dit hus eller din lejlighed i stand, glæder du dig sikkert til den dag, hvor du kan flytte tilbage i et top renoveret hjem, hvor altid bare spiller.

Du har sikkert fået professionelle håndværkere til at forestå opgaver i forbindelse med vvs eller elektriker arbejdet, hvilket er lovpligtigt, og samtidig giver en vis tryghed for, at alting er gjort efter bogen. Ligeledes har du sandsynligvis også allieret dig med professionelle tømrere, snedkere og murere til at udføre deres respektive opgave med eksempelvis opsætning af fliser, tilskæring af lister og fremstilling af hylder og reoler. Så hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud, og hyre en professionel, faglært maler til varetagelse af de indvendige maleropgaver i den nyligt istandsatte bolig?

Der er mange fordele ved at få malerarbejdet udført professionelt

Måske har du overvejet at spare udgiften til maler, og selv udføre malerarbejdet. Men her skal du overveje, at det selv at male ikke nødvendigvis repræsenterer den helt store besparelse. Du skal blandt andet ud og investere i en del udstyr, her under malerpensler, ruller, spartler, bakker og måske endda en trappestige, hvis du ikke i forvejen er i besiddelse af en sådan.

Du skal selv købe alle nødvendige materialer så som maling, grunder, primer, spartelmasse, malertape og afdæknings materialer (for eksempel pap eller plastik). Og så kan du roligt regne med at skulle afsætte mange dages fuldtids arbejde til projektet. Du skal ikke blot smøre maling på en væg – du skal forberede samtlige overflader, herunder det indvendige træværk. med slibning, lapning, og priming med Mikrodispers. Og så er det sjældent at væggene kan nøjes med eet lag maling.

Når du vælger at lade dit malerarbejde udføre af en dygtig, faglært maler, får du det smukkeste resultat – og du sparer tid og besvær. Læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/ 

More articles