Stop den dumme hetz mod kødslagtere!

27 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Lad os tage et konkret eksempel: du er slagter i aars.

Du passer dit arbejde, du er stolt af det, du tilfredsstiller kunderne, du har altid det bedste kød, du har et godt udvalg, og du skærer gerne ud efter dine kunders beskrivelser.

Ja, faktisk er du velset af mange i lokalbefolkningen, som du endda er på fornavn med.

Men så åbner du din forretnings hjemmeside eller Facebook-side og opdager, at der er landet negative kommentarer fra personer, du aldrig har hørt om før, og det værste er næsten, at der ikke lander konstruktiv kritik eller bare mindre sure miner over, at man ikke fik det, man havde forventet hos dig som slagter

Faktisk tværtimod er disse røster efter dig, fordi du netop er slagter, og alle de disse utilfredse mennesker ytrer sig på baggrund af, at de aldrig har mødt dig.

Sådan ville du vel ikke behandles, hvis du stod i sådan et tilfælde, hvor du passede dit arbejde, som du var glad for og god til, vel?

Det er desværre den virkelighed, som mange slagtere skal leve under, fordi nogle frelste, aktivistiske veganer-typer ikke bare kan holde deres holdninger eller meninger for dem selv, men skal begynde at prædike for andre om, hvordan de skal leve.

Og slagterne er åbenbart de værste, fordi de direkte leverer “den forfærdelige mad” til almindelige mennesker, der kommer ind og køber slagterens varer, som de også er glade for.

Det er åbenbart ikke nok, at man går efter kødproducenterne fra disse bedrevidende veganere, men de skal åbenbart også lade deres indstilling gå ud over helt almindelige mennesker, som bare godt kan lide at gøre det, som de har været vant til længe.

Måske er hvervet ligefrem gået i arv fra generation til generation længe, og så skal en tidstendens lige pludselig sætte en stopper for dette.

Vi siger: foren jer slagtere og husk på, at det er en fase, der driver over igen.

More articles