Clara loftlamper fra Flos – ikonisk design og tidløs elegance

22 June 2018 Astrid Pedersen

editorial

Hvem siger, at loftlamper skal være kedelige og neutrale? Nu om stunder kan du få loftlamper, som er både smukke, funktionelle, vovede og udtrykfulde i såvel design som materialer. Moderne loftlamper er formgivet til at kunne få det absolut bedste ud af de lyskilder, som findes på markedet i dag, og løfter således den særdeles krævende opgave det er at skabe et blødt og behageligt skær ud af lys fra for eksempel LED pærer. Hvis du er på udkig efter en ny loftlampe, bør du således gå efter en decideret designer lampe – det kommer du med garanti ikke til at fortryde! En ægte designer lampe går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder udformningen eller de materialer, der er anvendt. Du får en loftlampe, du vil kunne have glæde af i mange år, og som leverer det lys, du har brug for.

Designer loftlamper fra Flos – den ultimative loftlampe

Clara serien fra det italienske designer brand Flos er et strålende eksempel på en loftlampe, som på én og samme tid er elegant, eksklusiv og diskret – og samtidig leverer et enestående jævnt og behageligt lys. Netop denne type loftlampe vil gøre sig utroligt godt i såvel entréen som køkkenet eller måske endda dagligstuen.

Flos Clara lamper er designet af Piero Lissoni, og er så snildt formgivet, at de også sagtens kan anvendes som væglamper. Det smukke, diffuse og ensartede lys leveres af den særlige LED lysskinne, som i samspil med det hvide opal glas skaber det perfekte lys til såvel arbejde som hygge. Clara lamperne kommer med dekorations ringe, som i standard versionerne er hvide, men som fås i farverne krom, kobber, sort, røg og transparent.

Køb de smukke Flos loftlamper online

Hos https://andlight.dk/shop/loftlamper-177c1.html finder du et udvalg på over seks tusind moderne designer lamper – herunder de ikoniske Flos væglamper, loftlamper og gulvlamper.

More articles