Derfor bør du købe kød hos slagteren

23 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis man er vild med et godt stykke kød, en god pølse med masser af smag, eller andre retter, som indeholder kød. Så kan det være en idé at tage forbi den lokale slagter, og se hvad de har at byde på.

Pølser fra slagteren

Lækre pølser fra en slagter er bare bedre end de pølser man finder i et supermarked. Med slagterpølser kan man få frisklavet pølser, som er krydret på en helt anden måde, og derfor kommer med meget mere smag, end det man er vant til. Så uanset om det er til en lækker grill aften, eller om det er til en fransk hotdog, så anbefaler vi, at man henter sine pølser ved slagteren.

Tykke bøffer

Om det er en entrecote, en oksemedaljon, en t-bone eller en anden slags bøf, så er der intet bedre, end hvis man henter den på et slagteri. Her kan man få den skåret frisk, så man ser stykket det bliver skåret af, og man med garanti ved det er blevet slagtet som det burde. Vi anbefaler, at man køber sine bøffer hos slagteren, hvis man er glad for kød. Man får friskere bøffer, som smager af mere, og som bare bliver mere møre, når de behandles, som en bøf skal behandles.

Oksekøds fars

Modsat oksekød, som man køber hos et supermarked, så kan man hos en slagter få oksekød, som er friskalvet og har den helt rigtige konsistens. Som ved de andre råvarer, så smager kødet bare af mere, når det er frisk og behandlet, som det bør blive behandlet. Derfor kan man med oksekød fra en slagter lave lækker lasagne, eller endda noget så simpelt som hakkebøffer, og få meget mere ud af det, end hvis man køber det kedelige kød fra supermarkedet. Køb derfor altid kød hos slagteren, hvis du har penge til det, og har en slagter i nærheden!

More articles