Det er ikke nemt at cutte forbindelsen til ens udstyr, men det kan lade sig gøre

04 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du også fået et større affektions-forhold til dit outdoor udstyr, fordi I sammen har oplevet en masse ture og eventyr sammen, så du næsten har givet dem navne og tillagt dem menneskelige følelser?

Dette er helt naturligt, for det er noget, vi mennesker gør, så vi kan forholde os til det immaterielle, for selvom vi selv har lavet tingene, så vil vi ofte have en forklaring på, hvorfor tingene gør, som de gør – også når de ikke gør, som man gerne vil have.

Kan gasblusset ikke starte, er det typisk den, er feltkniven blevet sløv, så er det på grund af aldersom som et aldrende menneske og så videre.

Derfor kan det også være hårdt at skifte det ud, men problemet er lidt, at nogle mennesker så i samme forbindelse glemmer at skille sig af med det gamle med undskyldingen, at man gerne vil have dem i reserve eller i “hvad nu hvis”-scenariet.

Inderst inde er det dog et spørgsmål om, at man har svært ved at give slip på de genstande, der godt nok ikke kan bruges mere, men som var med på de eventyr, man selv gennemgik, så man følte, at de var en del af oplevelsen på lige fod med en selv, der kan mindes tilbage.

Selvom det egentlig kun er en selv, der kan mindes tilbage, også selvom outdoor-udstyret blev tilpasset undervejs, og man ikke kan løbe fra, at der er kommet nyere og bedre udstyr til sidenhen.

Det hober sig op og begynder at fylde, så hvad skal man så gøre?

Vi har den enkle forklaring: Tag billeder af genstandende, læg dem ind i en skrapbog, så kan du altid kigge tilbage på det og mindes tilbage til de gode stunder sammen med det, når du trænger til dette en sen aften, hvor du vil være alene med minderne.

More articles