Det ultimative sundhedsboost

21 March 2017 Simone Hansen

editorial

Ingefærshots er virkelig noget, som er blevet populært og eftertragtet i Danmark det seneste stykke tid. Og det er bestemt ikke uden grund. Ingefær er nemlig en rod, som virkelig kan bidrage til din sundhed og særligt, hvis man indtager ingefær dagligt. Ingefær indeholder både A-vitamin, B-vitamin og E-vitamin som er vitaminer, der blandt andet styrker immunforsvaret, beskytter fedtstoffer i kroppen, beskytter kroppens celler mod skadelige stoffer og som styrker energiomsætningen i kroppen. Ingefær indeholder også magnesium, kalium og jern, som alt sammen bidrager utroligt positivt til kroppen. Ingefærshots er særligt god at indtage dagligt, som en god morgen-booster, så man starter dagen med de nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Ingefærshots som en start på dagen kan være med til at holde dig vågen og frisk resten af dagen, mens det styrker vigtige processer i kroppen og virkelig bidrager til din generelle sundhed.

Ingefærshots som juice

Når man selv laver ingefærshots, er det en mulighed at koge blandingen, hvorefter den skal køle ned og så er klar til at blive indtaget. Men en nemmere, hurtigere og måske også sundere metode er, at lave sit ingefærshot med en juicemaskine. Med en juicemaskine behøver man ikke engang at skrælle ingefæren, og man kan blot tilsætte ingefær og de øvrige nødvendige ingredienser, og så er drikken klar og frisk. Man har på den måde mulighed for at drikke sit ingefærshot som en frisk, nylavet drik, eller man kan lave en stor portion og gemme i køleskabet. Når man koger ingefær kan der være stoffer, som ændres eller stoffer, som går tabt, og da alle grøntsager og rødder altid er bedst rå, så får man virkelig noget ud af ingefæren ved ikke at koge den.

På hjemmesiden Ingefærshots.dk kan man læse om alt det gode ved ingefærshots, og man kan finde fantastiske opskrifter på ingefærshot uden kogning. Så gør din krop og dit immunforsvar en tjeneste og prøv ingefærshots. Du vil lynhurtigt kunne mærke og se de gavnlige effekter, som det har.

More articles