Få den bedste assistance til valg og installering af varmepumpe

04 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om den grønne omstilling – og ikke mindst om de stigende priser på el og varme. Begge dele er rigtig gode incitamenter for at spare på energi forbruget.

Men det kan godt være svært at skrue ned for varmen når temperaturerne uden for falder til tæt på – eller under – nul grader celsius. Så hvad gør man for at undgå at blive ruineret af de høje regninger på el og varme efter en lang og hård vinter?

Du kan minimere energiforbruget i din bolig

Der er mange måder hvorpå du kan undgå en gyselig varmeregning. Du kan vælge at lade ydermurene i huset samt dettes tag efterisolere, og sætte isolerede ruder i vinduerne. På den måde kan du minimere mængden af varme som går til spilde, og dermed slippe for at fyre for spurvene.

Vil du virkelig sætte trumf på besparelsen kan du vælge at skrotte fyret, som opvarmer brugsvand og cirkulationsvand i huset, og erstatte det med en moderne energi effektiv luft vand varmepumpe. Selv om en luft til vand varmepumpe koster en del i anskaffelse, montering og installering vil den have tjent sig selv ind i løbet af forholdsvis kort tid.

En luft vand varmepumpe er nemlig langt mere effektiv end et slidt fyr når det handler om at udnytte den tilførte energi. Det betyder at du får meget mere varme for færre penge. Og så skåner du samtidig vores alle sammens klima.

Hvordan vælger jeg den rette varmepumpe?

Du skal selvfølgelig være sikker på at din nye luft vand varmepumpe matcher boligens behov for opvarmning. Derfor er det en god idé at få rådgivning desangående fra professionelt hold.

Hos den københavnsk baserede VVS virksomhed Amalo kan du få den bedste rådgivning angående valg af luft vand varmepumper – klik ind og læs mere på Amalo.dk.

More articles