Giv sexlivet en makeover med blid bondage

03 juli 2018 Astrid Pedersen

editorial

Skal ægteskabet eller det papirløse samliv have et ekstra pift? Længes du efter mere spænding i dit seksuelle forhold – og er denne følelse gengældt af din partner? Så kan I med stor fordel kigge ind til mere eksotiske og spændende måder at være sammen på, end det traditionelle samleje, som konventionelt vil finde sted et par gange om ugen, og sjældent indeholder uanede mængder af spænding og pirrende elementer. Vanilla sex er fint for mange par – men for andre kræves der lidt ekstra for at sætte fut i fejemøget (eller mellem lagenerne).

Bondage – en fræk leg med identitet

Måske er I vant til at indtage faste roller i den erotiske leg. Måske har I nærmest oven i købet et fast skema, I opererer ud fra, når selve akten skal afvikles. Og når man tænker over det, er det jo nok noget af det mest ærgerlige, der kan ske for et samliv. Hvis I vil prøve at ændre lidt på dette, og evt. føre elementer af tillidsøvelser, lidt dominans og en knivspids rollespil ind i sexlivet, kan det anbefales at prøve kræfter med blid bondage.

I behøver ikke at bygge soveværelset om til en fangekælder, og bondage behøver ikke at involvere snærende lænker og klemmer alle mulige ubehagelige steder – med mindre man finder ud af, at man godt kan lide den slags. Til en begyndelse kan I prøve jer frem med de mest basale elementer, så som blind folds, forede håndjern og silkereb, og så gradvist i jeres helt eget tempo bevæge jer over i den hårdere afdeling.

Find bondage udstyr online

Den helt gode nyhed er, at I ikke behøver at vise jer i den lokale sex shop, når I skal shoppe bondage udstyr. Det er nemlig muligt at finde tilbehør til bondage online – for eksempel hos belugi.dk, som har Nordens største udvalg af sexlegetøj.

Flere Nyheder