Hvor lang tid vil det tage med sådan en omgang asfaltreparation?

21 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man skal jo se det som, at der er meget forskel på, om man nu har et mindre hul i vejen, som der skal fyldes op igen, og om man har en hel vej, der er blevet skyllet væk efter en stormflod, som der så skal opbygges med asfalt med videre igen.

I det første tilfælde kan man måske lige afspærre det bemeldte område og fylde noget asfalt i, som der dårligt nok tager et par timer at gennemføre, og folk kan køre og gå forbi imens.

Dog er det ikke alle steder, hvor man gider sende asfaltreparation ud, hvis det drejer sig om sådan en “lille” ting. Som regel skal det være en kommunalpolitiker, der bor i området, som der får gennemtrumfet den slags, før det sker, eller det skal koste menneskeliv med det hul, før der sker noget.

Ellers samler man det samme til, at man skal fikse et større område af den vej.

Asfaltreparation

Asfaltreparation kan stå på i længere og kortere tid

Hvis man netop har en større vej, hvor man skal lave en del reparationer af asfalten, hvor det er forskellige opgaver, som der skal laves, så kan det tage tid.

Måske bliver man ligefrem nødt til at spærre hele vejen af, og man skal udføre arbejdet over flere dage.

Derfor ser man måske, at man udfører arbejdet om aftenen eller natten, så man genererer den generelle trafik mindst muligt – specielt hvis det er en meget trafikkeret vej, som man skal have ordnet.

Nogle gange er det nemmest at køre i døgndrift med arbejdet, men det kan måske besluttes, at man tager det i sektioner i perioder, hvor der er mindre trafik.

Men man forsøger dog i langt de fleste tilfælde at gennemføre arbejdet over denne samme periode, så man kommer i hus med arbejdet samtidigt.

Læs videre om asfaltreparation her: https://pankas.dk/forretningsomraader/asfaltering/asfaltreparationer 

Flere Nyheder