Lån penge hurtigt med et online forbrugslån

01 December 2017 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du i en periode har behov for at supplere din økonomiske beholdning, er det oplagt at tage et lån. Du vil måske umiddelbart først bede din bank om et lån, men mange banker forventer, at du for det første kan møde personligt op til et møde med en bankrådgiver, og for det andet fremlægger en masse papirer, for eksempel lønsedler eller anden dokumentation for stabil indtægt. Dette er tidskrævende og besværligt for dig, især hvis du kun skal ansøge om et mindre lån. Og hvis du har brug for pengene lige her og nu, er banken heller ikke den mest optimale långiver – der kan nemlig gå lang tid førend banken har færdigbehandlet din ansøgning om lån.

Ansøg om lån online og få hurtigt svar

Derfor kan du med fordel prøve en online långiver – som for eksempel extracash.dk. En online låneansøgning er typisk en del nemmere at komme om ved end en ansøgning om lån i banken. Antallet af oplysninger, du skal angive, er langt mindre – og af samme grund tager behandlingen af din ansøgning ikke særlig lang tid.

extracash.dk kan du med det samme se, hvor meget dit lån vil koste dig, ved hjælp af den smarte lånberegner på forsiden. Denne vil give dig et overblik over de månedlige udgifter til afdrag, samt den samlede omkostning ved lånet. Dette er smart, da du så har mulighed for at budgettere med de månedlige afdrag, og på den måde slippe for grimme overraskelser i form af rykkere og gebyrer.

Få et overblik over danske udbydere af online lån

Hvis du gerne vil se og sammenligne andre långivere, som tilbyder hurtige forbrugslån online, kan du med fordel gå ind på flerelaan.dk. Her finder du en overskuelig liste over de mest populære danske udbydere af online lån – og du kan nemt sammenligne priser på de enkelte lån.

More articles