Pas på med at eksperimentere for meget med et fadølsanlæg
Det følgende kan virke ret uortodoks at gøre, men det kan vise sig, at hvis man selv er bestyrer af sådan et fadølsanlæg, og man kommer til at blive ramt af stemningen sammen med andre – om man drikker imens eller ej – så kan man komme til at lave nogle fodfejl, som man ellers i andre situationer ikke ville gøre.
Her taler vi ikke så meget på, at man hælder op i plastikkrus og ikke har de “korrekte” ølglas til det givne øl, men mere den slags, hvor man lader fustager stå i solen, og man skænker op, så der kommer for meget skum i bægeret.
Et andet eksempel er den slags, hvor man samler sjatter sammen til at drikke; her skal man bare hælde det ud, da det er mere hygiejnisk.
I samme ombæring bør man også tænke på, hvad man gør ved de tomme krus eller glas, om man skal have en stander til dem til vask, eller man har skraldespande parat.
Gør det anstændigt med et fadølsanlæg
Hvis du er træt af at stå op ved et fadølsanlæg – som bør være placeret ved et bord, hvor man ikke skal bøje eller bukke sig for meget i kroppen – så bør man benytte en høj barstol eller lignende, for det er ikke smart at sætte sig på en fuld eller tom fustage, fordi man tror, man sparer pladsen.
Det er bedre at lade fustagerne stå, hvor de kan forblive nogenlunde kolde – selv kælderkold er meget godt – indtil man skal bruge dem.
Husk også at gøre rent efter brugen af det, og lad være med at blande øl fra hanerne sammen, da det sjældent kommer til at smage godt.
Hust også at bortskaffe de brugte fustager, når de er tomme, da de ikke er lækre at have liggende med sjatter i sig, og de kan komme til at fylde.