Se at få skiftet til den varmepumpe!

12 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du bare kender lidt til situationen for indeværende tidspunkt – som ser ud til at forværres – så ved du også godt, at energi ikke er noget, som man bare høster i gigantisk omfang, som man gjorde tidligere, til en billig penge.

Man forsøget at spare alle de steder, hvor det er muligt, for man ved ikke, hvor længe disse sparetider kommer til at vare; og fremfor at man skal vente på, at politikerne gør noget for en, så bør man tage sagen i egen hånd.

Og man kan gøre en hel del i det små i det daglige, hvor man sørger for at slukke for strømmen, når man ikke bruger den, bader mindre og med mere koldt vand og så videre.

Men nu er dette ikke en artikel om generelle sparetips, for vi skal her se nærmere på et bestemt område, hvor der kan være mange penge at spare, hvis man udskifter en varmekilde – man skal overgå til en varmepumpe.

varmepumpe

Varmepumperne bør indføres flere steder

Det er mere eller mindre muligt at få varmepumper installeret langt de fleste steder i landet, hvorfor man blandt andet kan finde varmepumper i Karlslunde.

Hvis du plejer at køre på gas eller olie, så er det bare med at få skiftet til en varmepumpe, for der er meget at spare her, især hvis du vælger en af de nyere varmpumper.

Du vil virkelig takke dig selv for det i længden, fordi du kan spare mange penge, hvis de kommende vintre bliver kolde og lange.

Og så er der flere penge at spare sammen til andre krisesituationer, eller bare til når man gerne vil fornøje sig selv i en tid, hvor de fleste stopper pengene til side.

Endelig er det også en god løsning for miljøet, at man vælger at opsætte en varmepumpe i hjemmet.

More articles