Traditionelle danske retter på din lokale restaurant i Ribe

06 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en skøn restaurant i Ribe, hvor du kan nyde en skøn brunch, frokost eller middag sammen med familien? Eller står du for at skulle afholde et større selskab, for eksempel i anledning af en konfirmation eller et jubilæum? Så bør du tjekke Backhaus – en klassisk restaurant i Ribes hyggelige bymidte.

Hvad kan jeg få at spise på restaurant Backhaus?

Når du sætter dig godt til rette i de smukke, historiske lokaler hos restaurant Backhaus, kan du forvente intet mindre end en fyrstelig behandling – og et ditto menu kort. Backhaus er kendt for at servere de kendte og elskede retter fra det traditionelle danske køkken samt klassiske kro menuer. Til frokost kan du vælge imellem hjemme marinerede sild, et stjerneskud, stegt eller fyldt rødspætte – eller hvad med en lun æggekage med tomat og bacon, en pariser bøf eller en portion gammeldags biksemad med rødbeder og spejlæg?

Har du inviteret familien, vennerne eller dit hjertes udkårne på en lækker middag, kan du se frem til de helt klassiske forretter så som reje cocktail, tarteletter, asparges suppe eller champignon suppe.

Som hovedret kan I vælge mellem de delikate fiske retter, for eksempel rødspætte, lakse steaks eller rødfisk, eller I kan gå ombord i solide traditionelle kødretter, her under engelsk bøf, fransk bøf, peberbøf, dansk bøf, mørbrad bøffer eller måske husets specialitet, den såkaldte Backhaus schnitzel med pommes frites, champignons, ærter og bearnaisesovs.

Desserterne hos restaurant Backhaus er ligeledes hyggelige og traditionelle – du kan vælge imellem pandekager med is, svesker i Jamaica rom, banana split eller friturestegt camembert. Alle retter er selvfølgelig tilberedt af professionelle kokke, anrettet til perfektion, og serveret af faglært og særdeles service minded serverings personale.

Restaurant Backhaus egner sig med sin varme og stemningsfulde atmosfære perfekt til en skøn aften i godt selskab. Book bord på backhaus-ribe.dk

More articles