Gulvafslibning i København og på Sjælland – topkvalitet til favorable priser

30 October 2017 Astrid Pedersen

editorial

Er du ikke lige gør-det-selv typer, der har god forstand på gulvafslibning og gulvafhøvling, så kan det bestemt anbefales at hyre en dygtig og professionel gulvsliber til at løse opgaven. Dermed kan du være helt sikker på, at dine trægulve får den slibning og efterbehandling, som der er behov for, så de holder sig pæne i længere tid. Det behøver ikke at være dyrt at hyre en gulvsliber, og hvis du eksempelvis vælger at kontakte GulvKanonen.dk, så kan du få et individuelt og favorabelt tilbud.

Topprofessionelt arbejde og tre års garanti

GulvKanonen.dk er et firma med mange års erfaring i gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling, som udfører et topprofessionelt stykke arbejde med tre års garanti. Firmaet har kunder overalt i København og det øvrige Sjælland, og har du f.eks. brug for en hurtig opstart, fordi du skal bruge en gulvsliber nu og her, så kan du hurtigt lave en aftale med dem.

Grunde til at få slebet trægulve

Der kan være mange forskellige grunde til, at folk får slebet deres gulve. Hvis det er lang tid siden, at du har fået slebet dine trægulve, så er de muligvis slidte og ridsede eller har mørke pletter. Hvis du har fjernet gulvtæpper, som har dækket trægulvet i lang tid, kan du også risikere, at de er grimme og trænger til en slibning. Har du kæledyr, som sætter ridser i gulvet med deres klør, eller har du selv ridset gulvet, da du flyttede rundt på et tungt møbel, så kan der også være behov for en slibning. Uanset hvad din årsag er, så kan GulvKanonens dygtige gulvslibere hurtigt slibe og efterbehandle dine trægulve, så de får et flot nyt look.

Efterbehandling har betydning for slidstyrke og udseende

Valget af efterbehandling har betydning for, hvordan dine trægulve kommer til at se ud, og hvor slidstærke de er. Lakbehandling er den mest slidstærke form for efterbehandling og nemmest at vedligeholde. Lud- og oliebehandlede trægulve kræver lidt mere vedligeholdelse, men ser utroligt flotte ud og passer godt ind i den skandinaviske boligstil med lyse, enkle rum. Du kan også vælge at få dine trægulve malet i din yndlingsfarve. GulvKanonen står klar til at hjælpe dig, uanset hvilke ønsker du har.

More articles