Giv dine gamle gulve nyt liv med en professionel gulvafslibning

21 March 2019 Kamilla Tolnø

editorial

Er dine gulve begyndt at bære præg af mange års brug og slid? Er der synlige ridser og skrammer, som går ud over indretningen og opfattelsen af dit hjem? Hvis ja, så overvejer du måske at få lagt et helt nyt gulv. Men det er i de fleste tilfælde slet ikke nødvendigt. Faktisk kan man ofte ved hjælp af en gulvafslibning få fjernet alle synlige skader og opnå et resultat, der ligner et helt nyt gulv. Det er en både billigere og nemmere løsning, som desuden giver mulighed for at opnå et særligt ønsket udseende ved hjælp af den rigtige efterbehandling. Hvis dine gulve trænger til nyt liv, er en professionel gulvafslibning værd at overveje.

Hvornår trænger gulvet til en afslibning?

Det er svært at give noget endeligt estimat på, hvornår et trægulv trænger til en professionel gulvafslibning. Hvis du jævnligt tænker over, at dine gulve ikke længere er så flotte og friske, som de har været, er det et godt tegn på, at det er ved at være tid. Udsættes ens gulv for meget slid, fx hvis man har kæledyr eller børn, må man være indstillet på, at gulvene skal slibes lidt oftere. Hvis gulvet har synlige mærker og ridser, kan man hurtigt komme det til livs og skabe et helt nyt udseende ved hjælp af en gulvafslibning og den rigtige efterbehandling.

Kan man ikke selv udføre en gulvafslibning?

I princippet jo. Hvis du har mod på det og ved, hvad du laver, kan du sagtens udføre en gulvafslibning i dit hjem på egen hånd. Hvis du ikke har erfaring med det, risikerer du dog, at det bliver en dyrere løsning og et mindre pænt resultat, end hvis du investerer i en professionel gulvafslibning. Ved at sætte professionelle fagfolk på opgaven sikrer du også, at du kan få gode råd med på vejen og kompetent hjælp til at vælge den rigtige efterbehandling.

 

More articles