Super lækre boller i karry

14 September 2018 Astrid Pedersen

editorial

Når familien skal have aftensmad, er det ofte fristende at ty til de nemme løsninger. Mange fortravlede forældre finder det vanskeligt at lave mad i hverdagen – og det med god grund. Der skal købes ind og hentes børn – og når man så kommer hjem, er der lektier, der skal ordnes og fritids aktiviteter, som skal passes. Derfor kan det godt blive svært at få presset de store kulinariske udfoldelser ind i de få timer, man har mellem hjemkomst og sengetid. Og så er det, at der ofte ryger en frossen færdigret i indkøbsvognen, eller måske endda et fastfood måltid fra grillen i bagagerummet.

Lækker, velsmagende og nærende aftensmad med boller i karry

Sådan behøver det dog ikke at være. Med lidt planlægning kan det sagtens lykkes dig at forkæle familien med varm mad hver aften i ugens travle hverdage. Det kræver blot, at du kan sætte 1 – 2 timer af en gang imellem, for eksempel om søndagen, til at tilberede retter, som kan fryses ned og varmes op, når de skal bruges. Blandt denne type retter finder du de klassiske boller i karry. Med boller i karry kan du lave aftensmad på under tyve minutter i hverdagen. Boller i karry kan sagtens tåle at blive gemt i køleskabet i et par dage – faktisk bliver den velsmagende ret blot endnu mere velsmagende af at få lov at trække lidt. Og boller i karry kan også nemt fryses i mindre portioner, hvis du ønsker at gemme retten i længere tid.

Boller i karry er nemt at tilberede

Hvis du ønsker at kaste dig ud i at fremstille boller i karry, skal du blot bruge ingredienserne kalv og flæsk, løg, hvedemel, mælk, æg, salt, peber, smør, æbler, karry, gurkemeje, hvedemel og piskefløde. Server dine boller i karry med Basmati ris og eventuelt en god Mango Chutney. Se hele opskriften på boller i karry på dk-kogebogen.dk

More articles