impactgroup.dk

Impact: Hver event er unik

impactgroup.dk

Fuld Beskrivelse


Hos impactgroup.dk har vi mange års erfaring med at planlægge events. For os skal hvert event være unikt. Derfor gør vi aldrig, som vi plejer. Vi anser hvert event som en ny udfordring, der har udgangspunkt i lige præcis din virksomhed og dens behov. Vi tror på, at man kan lave et event fyldt med uforglemmelige oplevelser uanset budgettets størrelse. Vi fokuserer derfor på nye og anderledes oplevelser, hvor jeres traditionelle julefrokoster, sommerfester og kick-offs får nogle helt nye dimensioner.

For os hos impactgroup.dk er kunden altid i centrum. Derfor foregår hele processen selvfølgelig i tæt samarbejde med dig. Det er vigtigt for os, at du får dine ideer igennem og får dækket dine behov i forhold til eventet. Det gør, at du trygt kan overlade planlægningen til os, og at vi på den måde sammen får skabt et velplanlagt event.

Vi har mange års erfaring med event management og har arrangeret events for nogle af de mest krævende miljøer og føler os derfor fuldt rustet til også at håndtere dit. Vores gennemprøvede projektledelse og vores konsekvente kundeservice betyder, at vi med garanti kan skabe et unikt event for lige præcis din virksomhed. Vi er vant til at yde en fantastisk service selv indenfor korte tidsrammer. Se mere på impact-group.dk.

Firmafester, der ryster kollegerne sammen

En fest i firmaet som en sommerfest eller en julefrokost har en vigtig funktion: Den er med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen og ryste jer sammen som kolleger. Der kan være  meget at se til i en travl hverdag, og derfor er det måske ikke alle ens kolleger, man får talt lige meget med, eller man har så meget at gøre med. Der er firmafesterne en god mulighed for at lære sine kolleger bedre at kende, se nogle nye sider af dem, eller bare have det sjovt sammen. 

Hos impactgroup.dk kan vi hjælpe med at arrangere lige præcis den fest, der passer til din virksomhed, dine kolleger eller medarbejdere. Der er stor forskel på, hvad en virksomhed har brug for i forhold til en firmafest. Hvis I er et godt sammentømret hold, der har kendt hinanden i mange år, har I måske ikke så meget brug for at lære hinanden bedre at kende. Hvis I er en virksomhed med mange nye, kan der være en fordel i at arrangere en fest, hvor folk får mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Vi skræddersyr festen, så den passer til lige præcis jeres behov og arrangement og afprøver hele tiden nye koncepter og formater for at opnå det bedste match. 

For at få en ide om, hvilke events vi tidligere har været med til at arrangere, og se hvilke kunder, vi tidligere har arbejdet med, kan du gå ind på vores hjemmeside impactgroup.dk. 

Professionelt udførte konferencer

Det er vigtigt for, at din virksomhed tager sig godt ud, at jere konferencer bliver gennemført professionelt og problemfrit. Hos impactgroup.dk har vi mange års erfaring som eventbureau i at afholde succesfulde faglige arrangementer. Vi giver dig alt det, der skal til for at skabe det bedste setup, indhold og afvikling af dit faglige B2B arrangement. 

Et event er ikke bedre end projektledelsen af det. I impactgroup.dk fokuserer vi på tæt samarbejde med kunden, detaljerede projektplaner og professionel og stram budgetstyring. Vi er fra start til slut med til at styre projektet. For os er det vigtigt, at vi hele vejen igennem processen samarbejder, så vi sammen kan skabe det bedste event ud fra ønsker, ideer, og hvad der konkret er muligt. 

Vi kan hjælpe dig med alle former for arrangementer. Uanset om du har brug for et mindre arrangement for topledere, en konference for et bestemt industrisegment eller en udstilling med tilhørende seminarer, vil vores proces med research, koordinering med venue, rekruttering af talere og afvikling sikre dig det bedst mulige resultat. Kategori