Ekspresbank.dk

Ekspres bank tilbyder kviklån med lav rente

Ekspres Bank har gennem flere år eksisteret som et online alternativ til din traditionelle bank. Ekspres Bank er ikke en almindelig bank, men derimod et låneinstitut med speciale i kviklån til de danskere, der skal have hurtige penge på kontoen til en lav rente. Det handler om enkelthed, sikkerhed og gennemskuelighed gennem hele forløbet – så du undgår ubehagelige overraskelser og kan låne penge uden at skulle betale en formue.

Online alternativ med fordele

Hos Ekspres Bank arbejder de for, at gøre dine drømme til virkelighed. Ofte er det økonomien der sig i vejen for de projekter, du ønsker at føre ud i livet. Ved udelukkende at specialisere sig i kviklån og samlelån, kan Ekspres Bank tilbyde dig lån med fordele, du ikke vil opleve hos din almindlige bank.

Ekspres Bank er en online bank, og hele processen fra indsendelse af ansøgningsskema til overførsel af pengene til din NEM-konto finder sted online. Det er en hurtig og sikker måde at komme til penge på, som gør det muligt at føre spontane projekter ud i livet, samt at imødekomme uventede omkostninger – uden unødig ventetid.

Få råd til drømmene med forbrugslån og kviklån

Ekspres Bank tilbyder hurtige forbrugslån i størrelsesordenen 5.000-300.000 kr. På deres hjemmeside finder du et beregningsværktøj, som giver dig mulighed for at regne din månedlige ydelse ud ved lån i den ønskede størrelse. Det er en brugervenlig vej til overblik over dine omkostninger og forventede tilbagebetalingstid, inden du tager dit lån.

Når du lånet mellem 5.000-20.000 kr. skal du hverken vedlægge dokumentation eller stille sikkerhed – her foretager Ekspres Bank udelukkende sin afgørelse på baggrund af en kreditvurdering af dine oplysninger i ansøgningsskemaet. Ved højere beløb vil du skulle vedlægge seneste lønseddel og årsopgørelse, men alle lån kan foretages uden sikkerhedsstillelse. På deres hjemmeside kan du læse detaljerne for deres forbrugslån og kviklån:

Samlelån der giver overblik

Har du lån stående hos flere forskellige banker, tilbyder Ekspres Bank muligheden for at samle hele din gæld ét sted. Med et samlelån slipper du for rudekuverter og besværet med at holde styr på flere kontokort, og kan i stedet lade Ekspres Bank tage sig af tilbagebetalingen af alle dine lån. I sidste ende vil et samlelån – i langt de fleste tilfælde – resultere i gode besparelser for dig.

Du kan samle lån helt op til 500.000 kr., som Ekspres Bank betaler af med det samme. Herefter vil du opleve de samme fordele som bankens øvrige kunder, hvor lav rente og gennemskuelige forløb gør det nemt for dig at komme af med gælden.

Penge på NEM-kontoen efter 1-2 dage

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet på hjemmesiden, vil Ekspres Bank behandle dine personlige oplysninger med det samme. Godkendes din ansøgning, vil pengene blive overført til din NEM-konto allerede inden 1-2 hverdage.

På www.ekspresbank.dk kan du læse nærmere om fordelene ved deres VISA ONEcard, som giver dig frihed og fleksibilitet i din låneperiode. Kig forbi hjemmesiden og bliv kunde i dag.

 

Du kan også læse mere på nedenstående sider, som løbende opdateres med nyheder:

http://xn--forbrugsln-online-hrb.dk/

http://xn--ln-pengenu-15a.dk/

http://xn--lnefirmaer-15a.dk/

http://xn--lnhurtigudbetaling-4tb.dk/

http://xn--lnkontanter-x8a.dk/

http://xn--lnlavrente-15a.dk/