Få flere læsere på din hjemmeside

26 juni 2017 admin
image

Har du en hjemmeside, vil du sikker gerne have, at der er så mange som muligt, der læser med på den. Hvis det er en oplysende hjemmeside, skal dem, der har brug for informationerne, i hvert fald kunne finde dem. Derfor handler det om, at din hjemmeside er nem at finde, når folk søger efter den på nettet. Den skal helst ligge øverst i en søgning efter det, som den handler om.

Det er meget forskelligt, hvad du har mulighed for selv at gøre, når du gerne vil have din hjemmeside højere op i en søgning. Hvis du slet ikke har noget kendskab til SEO, kan det være en god ide, at du hyrer et bureau til at hjælpe dig med det. Det kan for eksempel være et bureau som Klikko, der har stor erfaring med at hjælpe virksomheder, webshops og bloggere med at skabe opmærksom om deres hjemmeside. VI har skrevet denne artikel i samarbejde med Klikko.

SEO tekster er med til at gøre, at din hjemmeside kommer højere op i en søgning

Når du gerne vil skabe mere opmærksomhed om din hjemmeside, er det først og fremmest vigtigt, at du har nogle ordentlige tekster på den. Teksterne skal ikke bare relevante for læseren, selvom det også er meget vigtigt, de skal også bruge nogle af de keywords, som du tror, at dine læsere vil søge på, når de skal finde din side.

Hos Klikko kan de lave en analyse af, hvilke søgeord dine læsere søger på. Nogle søgeord er sværere end andre. Det kan for eksempel være svært for din hjemmeside at komme op i toppen af en søgning med et søgeord som ”mode”. Hvis søgeordet derimod er ”herresko til store fødder” vil det pludselig blive meget nemmere for dig at få din hjemmeside op i toppen. Det er dermed med til at gøre, at du får flere besøgende.

Hvis du hyrer Klikko som bureau, finder de frem til, hvilke søgeord det vil være relevant at bruge, når du skriver SEO tekster til din hjemmeside. Du kan få søgeordene og selv forsøge dig med at skrive teksterne ud fra dem, men det mest normale er, at du bruger nogle af Klikkos skribenter til at skrive teksterne for dig. Det gør, at du selv slipper for at skulle tænke over, hvordan teksterne skal skrives, og du kan dermed bruge din energi på nogle andre ting i forbindelse med vedligeholdelsen af din hjemmeside.

Tekster kan ikke stå alene – linkbuilding er også vigtig

SEO teksterne kan dog ikke stå alene. Der er brug for en række flere ting for, at din hjemmeside kan komme højere op i en søgning og dermed få flere læsere. Det er blandt andet det, der hedder linkbuilding.

Når du taster et søgeord ind i en søgemaskine, vil den prøve at finde frem til de resultater, der matcher din søgning bedst, og som ligger på de mest relevante og troværdige sider. Noget af det, der er med til at gøre, at en side virker troværdig, er, at der bliver linket til den fra andre sider. Det sker selvfølgelig naturligt med store hjemmesider, men det sker ikke altid naturligt med små hjemmesider. Derfor har du brug for at få lavet nogle hjemmesider, der linker til din hjemmeside, så den kommer til at fremstå mere troværdig i søgemaskinens øjne.

Selv store sider kan dog ikke nøjes med, at der bliver linket fra andre sider til dem. De har også brug for, at der bliver linket fra sider, som de selv har styr på. Linkbuilding er derfor en vigtig del af det at komme højere op i en søgning.

Hvordan kan et bureau hjælpe mig med linkbuilding?

Hvis du selv er god til det med hjemmesider, kan det virke nemt, at du bare kan sætte nogle hjemmesider op, der linker tilbage til din hjemmeside. Men der er en del mere til det end det. De hjemmesider, der har backlinks tilbage til din hjemmeside, skal der nemlig også linkes til, så de kommer til at virke troværdige. Det gør altså, at du skal skabe et kæmpe net af hjemmesider, der linker til hinanden, så de kommer til at virke så troværdige som muligt.

Noget af det, som et bureau som Klikko kan hjælpe dig med, er at holde styr på alle de forskellige hjemmesidder og sørge for, at ikke bare din primære side, men også dine andre sider har en høj troværdighed og noget godt indhold. Det er med til at gøre, at den kommer højere op i en søgning, og at du dermed får flere læsere på din side.

Hosting af dine hjemmesider er vigtig

Det er dog ikke gjort med, at hjemmesiderne linker internt til hinanden for at få en højere rating. De skal også ligge på forskellige servere. Hvis dine hjemmesider ligger på den samme server, og de alle sammen linker tilbage til din hjemmeside og til hinanden, er det nemt for en søgemaskine at finde ud af, at det er nogle hjemmesider, der er sat op kun for at få din hjemmeside højere op i søgningen. Og det kan søgemaskinerne ikke lide. Det kan i værste fald føre til, at din hjemmeside bliver rykket ned i søgningen som en slags straf.

Når Klikko laver SEO for dig, sørger for de for at bruge forskellige servere til din SEO Hosting. På den måde ser det ud som om, at hjemmesiderne kommer fra forskellige servere og i mange tilfælde også fra forskellige lande. Det er noget, som søgemaskinerne godt kan lide, og dermed kommer din hjemmeside højere op i en søgning.

Det får du, når du samarbejder med et professionelt bureau

Når du bestiller søgemaskineoptimering fra et professionelt bureau som Klikko, får du altså en SEO strategi, der er lavet præcis til din hjemmeside. Du får adgang til at bruge deres skribenter til at skrive tekster til din hjemmeside og til de hjemmesider, der skal linke til dig. Endelig får du nogle hjemmesider, der linker til din hjemmeside og til hinanden. Klikko sørger for, at hjemmesiderne ligger på forskellige servere. Både linkbuildingen og de forskellige servere er dermed med til at give din hjemmeside en højere troværdighed over for en søgemaskine.

Flere Nyheder

image

25 januar 2016

lyngbyapotek.dk

image

05 oktober 2015

Acunova.dk