Her kan du købe et billigt webhotel til din hjemmeside

Hvis du står og skal have lavet en hjemmeside eller en webshop, så kommer du sjældent ikke til at skulle forholde dig til et webhotel. Et webhotel understøtter typisk det sted, hvor du får hostet din hjemmeside. Uden at det bliver for nørdet eller for teknisk, så skal du først og fremmest finde en udbyder der har mulighed for at lokalisere din hjemmeside. Det kan være, at du enten selv har designet den eller har fået et webbureau til det.

I denne artikel dykker vi ned i, hvad et webhotel er, hvorfor det er nødvendigt for din hjemmeside samt, hvordan du vælger det rette webhotel for dig.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er grundlæggende et sted, hvor du kan placere din hjemmeside eller webshop. Det vil sige at det er den platform som peger på det domæne, som du har købt til din hjemmeside. Det er her du uploader alle de filer og billeder som du skal bruge for at din hjemmeside kan se ud som den er designet til. 

Du kan enten selv flytte din hjemmeside over til webhotellet, hyre et webbureau til opgaven eller forhøre dig hos udbyderen af webhotellet.

Når du betaler et månedligt eller et årligt beløb for et webhotel, så ejer du ikke pladsen. Det er en pris du betaler for at leje en plads på det man kalder en webserver. Det vil sige, at alt det data du har opbevaret vil være placeret på den platform. Derfor er det vigtigt at du vælger det rette webhotel, så du har adgang til din data og kan få det flyttet, hvis det bliver nødvendigt.

Det er desværre ikke muligt endnu at have en hjemmeside eller et webhotel uden at have et webhotel. 

Hvilket webhotel skal du vælge til din hjemmeside?

Der findes i dag en række webhoteller som du kan vælge mellem. Der findes både danske og udenlandske udbydere som du frit kan vælge i blandt. Her kan der være særlige præferencer du selv har i forhold til om det er en dansk hjemmeside eller du vil opererer i udlandet. 

Der kan være store forskelle i prisen og den service, som du kan forvente at få alt efter, hvilken udbyder du vælger. Derfor bør du sætte dig ind i, hvor du vælger at leje dit webhotel. Det kan være en fordel at se på logistikken, ejerstrukturen og, hvor alt dit data bliver opbevaret. Det gælder både i forhold til din egen sikkerhed, men også hvis du har vigtig data som du opbevarer for dine kunder. 

Der findes i dag en række sammenligningssider, hvor du let og smart kan danne dig et overblik over de forskellige udbydere af webhoteller. Det kan være en fordel at bruge, hvis det er første gang du skal have et webhotel.

Find det billigste webhotel her

Hvis du er i tvivl om, hvilket webhotel du skal vælge, eller hvor du får den bedste pris, så kan du let danne dig et overblik hos webhotel-guiden.dk. Her er der samlet et komplet overblik til dig.