Musiker-boersen.dk

Gør festen lidt mere festlig

Book en kunstner fra Musiker Børsen, og gør din fest lidt mere festlig. Musiker-boersen.dk formidler kontakt til nogle af Danmarks dygtigeste, sjoveste og mest professionelle sangere, komikere og musikere. På Musiker Børsen kan du med garanti finde en entertainer, der kan sætte liv i kludene, eller et orkester, der kan rocke din fest hele natten.

Professionel rådgivning

Musiker Børsen favner vidt. Uanset om du savner en indsigtsfuld foredragsholder til mødet i firmaet eller vil sætte fut i familiefesten med et fedt kopiband, kan Musiker Børsen hjælpe dig. Kontakt Musiker Børsen for en uforpligtende samtale, hvor vi rådgiver dig om, hvilke kunstnere der kunne passe til dit arrangement.

Hele Danmarks Kim Larsen Hos Musiker Børsen finder du også hele Danmarks yndlingsmusiker, Kim Larsen. Book Kim Larsen til firmafesten eller byfesten, og du er sikker på at have booket en succes. Børn som voksne kan synge med på Kim Larsens sange om Susan Himmelblå, Jutlandia og Midt om natten.

For børn og barnlige sjæle

Book underholdning til børn og barnlige sjæle på Musiker Børsen. Til byfesten er det tit et hit at leje hoppeborge, bumper boats eller en vild rodeotyr. Du finder også magiske tryllekunstnere og sæsonbestemte indslag som julemandens kane og et juletog med nissechauffør. Til en polterabend kan du næsten ikke komme udenom menneskelig fodbold eller sumobrydning.

Noget for enhver smag

Skal den festlige lejlighed ikke drukne i høj bas og et hæsblæsende tempo, finder du også mere afdæmpede tilbud på Musik Børsen. Gospel, opera og klassisk musik kan bookes i mange forskellige varianter.  Receptionen kan også gøre lidt festligere med receptionsmusik. Stilarten kan tilpasses lejligheden, og antallet af musikere kan varieres. Skal det ikke udelukkende være musikalsk underholdning, kan du book serveringsteater, der gør selve festen til en del af underholdningen med falske gæster, sjove tjenere eller andre overraskende indslag. På Musiker Børsen findes der noget  for enhver smag.

Trine Gadeberg 
Foredrag 
Henrik Leslye 
Keld & Hilda 
Hugo Mortensen